Regio's & Landen & Verre reizen
Typography

Er valt veel meer te beleven in Europa dan je denkt! Ben jij op zoek naar een vakantie die verrast en inspireert? Een vakantie die aansluit bij jouw interesses en jouw levensfase? Dan ben je bij Pharos Reizen aan het juiste adres.

Wij zijn vernoemd naar de oudste vuurtoren ter wereld en schijnen je graag bij op je zoektocht naar een bijzondere vakantie. Vakanties die zorgvuldig zijn geselecteerd, en waarbij je er zeker van bent dat alles goed is geregeld. Want wij zijn immers van de ANWB!

Je gaat pas echt ontspannen op vakantie als je goed bent verzekerd. Bij Pharos Reizen sluit je heel eenvoudig een reisverzekering af. Je boekt de vakantieverzekeringen van ANWB Verzekeringen via onze website en Customer Contact Center.

Je kunt kiezen voor een reis- en/of een annuleringsverzekering van ANWB Verzekeringen. Zo kun je altijd zonder zorgen op vakantie. 

Zekerheid

De wereld is prachtig, zullen we proberen haar zo mooi mogelijk te houden voor onze (klein)kinderen? Bij Pharos Reizen vinden we het belangrijk dat we een bijdrage leveren aan het beschermen van het milieu. Daarom hebben we ervoor gekozen om bij al onze reizen ‘CO2-compensatie’ te includeren in de prijs van de reis. Er wordt een klein bedrag per reis geïnvesteerd in duurzame projecten om zo de CO2-uitstoot van je reis te compenseren. Zo dragen we samen een steentje bij aan een groenere wereld!

Natuurlijk gaat niemand er van uit dat er dingen mis gaan op vakantie. Maar je kunt niet voorzichtig genoeg zijn, er kan tenslotte altijd iets gebeuren. Voor jezelf sluit je daarom normaal gesproken een reisverzekering af. Op die manier ben je ingedekt tegen eventuele diefstal, medische kosten et cetera. Maar ook met een reisorganisatie, reis of bestemming kan van alles gebeuren. Denk maar aan de uitbarsting van een vulkaan, bosbranden of faillissement van een reisorganisatie.

Om je ook tegen deze risico's te beschermen is er een aantal organisaties opgericht waarvan alle betrouwbare reisorganisaties in Nederland lid zijn. Ook is Pharos Reizen van ANWB lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. 

Klik op de banner

 

Pharos Reizen Wintersport