Slechts 16 procent van de top 100 Nederlandse podcastmakers is vrouw - NLMagazine Van de top 100 podcastmakers in Nederland is slechts 16 procent vrouw. Dit gegeven is voor ondernemer Mirjam Hegger alle reden om de Female Edition te organiseren van de jaarlijkse Podcast Summit. Eind vorig jaar was de eerste editie van de Podcast Summit. “Ik wil een beweging in gang zetten voor de vele mooie, krachtige en vooruitstrevende vrouwelijke podcastmakers en een startpunt voor hen creëren”, zegt Hegger.

Lees meer...

NLMagazine Cultuur - De Stelling van Amsterdam is erfgoed van wereldformaat: uitzonderlijk én onvervangbaar. De bijzondere verdedigingsring die bestaat uit 46 forten, dijken en sluizen staat sinds 1996 op de lijst van UNESCO Werelderfgoed. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de Stelling deze titel kreeg. De UNESCO-status wordt nationaal en internationaal gezien als een grote waardering.

Lees meer...

NLMagazine Kunst & Cultuur - Dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 april, 20.00 uur presenteert NDT 2 We Haven’t Said Enough. De livestreams bestaan uit IMPASSEvan Johan Inger en The Big Cryingvan Marco Goecke. De voorstellingen vanuit het Haagse Zuiderstrandtheater zijn exclusief te volgen op ndt.nl. De ticketprijs is vijftien euro.

Lees meer...

Meer artikelen...

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

17 april 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here