NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - De medische wereld heeft een overduidelijke voorkeur voor pillen en prikken. Voeding, kruiden, alternatieve geneeswijzen zijn allemaal zaken die ons gezond kunnen maken of houden, maar waar we niet over worden geïnformeerd. Het onderstaande artikel is geschreven door Lars van Hemmen. Hij is werkzaam als herborist in Sneek, en informeert mensen over het ondersteunen van kinderziektes met kruiden. Wat kunnen we doen voor een kind met waterpokken? Lees verder! 

Lees meer...

Zoë Low herschrijft Stef Bos 'Papa' naar 'mama' - Ook mama's verdienen een loflied. Helemaal op Moederdag. - NLMagazine Lifestyle VIDEO - Dezelfde humor. Zelfde blik. Dezelfde oren. Zelfde tic. Hetzelfde loopje. Dezelfde genen. Zelfde smaak. Dezelfde tenen. De band met je moeder is iets heel bijzonders. Van biologische moeder tot bonusmoeder, je gaat steeds meer lijken op degene die jou heeft grootgebracht. 

Lees meer...

© Hollandse Hoogte / Marc de Haan - NLMagzine Wetenschap, Lifestyle & Gezondheid - Op 18 januari 2022 promoveerde Eduardo Villamor Martinez cum laude aan de Universiteit Maastricht. Villamor, die als data scientist werkzaam is bij het CBS, verdedigde met succes zijn proefschrift ‘Endotypes and complications of very and extremely preterm birth’. Met behulp van de statistische methoden meta-analyse en meta-regressie analyseerde hij een groot aantal relevante studies en onderzoeken. Tevens verwierf hij interessante inzichten, die de kwaliteit van de neonatologie ten goede kunnen komen.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - De Ramadan is weer begonnen. Voor veel moslims een periode van bezinning en zelfreflectie en er is tijdens deze periode extra veel aandacht voor hun naasten. Het vasten tijdens de Ramadan duurt van zonsopgang tot zonsondergang. Na zonsondergang is er de Iftar, Arabisch voor maaltijd.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Het is niet altijd makkelijk om verstandige en gezonde keuzes te maken als het gaat om onze leefstijl. Het vraagt om toewijding en soms ook doorzettingsvermogen, maar je krijgt er wel een dankbaar en gezond lijf en energie voor terug. Integreer onderstaande manieren zoveel mogelijk in je leven, zodat het onderdeel van je routine wordt.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle en Gezondheid - in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation, organiseerde het Johns Hopkins Center for Health Security op 18 oktober 2019 in New York het ‘Event 201’, een pandemie tafeloefening. De oefening betrof gebieden waar publiek-private partnerschappen nodig waren om, als reactie op een ernstige pandemie, de grootschalige economische en maatschappelijke gevolgen te verminderen.

Lees meer...

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

25 september 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit