NLMagazine Awards - Het Nederlandse publiek heeft gestemd en de winnaars zijn bekend! Tijdens de feestelijke Website van het Jaar Award Show in CIRCA Amsterdam op 23 november zijn de winnaars van de beste en populairste website en app bekendgemaakt en in de schijnwerpers gezet. ‘Oei, ik groei!’ is uitgeroepen tot de beste app van het jaar in de categorie Health & Lifestyle!

Lees meer...

Vergeet niet van dit knusse seizoen te genieten! - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Seizoenswisselingen zijn altijd even wennen, maar eentje die ieder jaar extra uitdagend is, is die van de zomer naar de herfst. De temperatuur zakt, de zon verdwijnt en de regen en wind nemen het over, en dit heeft natuurlijk invloed op ons. Met deze tips maak je de overgang zachter en geef je je lichaam wat het nodig heeft.

Lees meer...

Door Erkin Oksak - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid, natuurlijke genezingen - Cannabis wordt wereldwijd hoe langer hoe meer gezien als een perfect natuurlijk geneesmiddel. Medicinale cannabis is al met succes gelegaliseerd in diverse staten in de USA en in tal van landen wereldwijd waaronder Canada en Thailand. Cannabis kent aanzienlijke gezondheidsvoordelen die worden bevestigd door diverse medische en wetenschappelijke studies.

Lees meer...

Door Erkin Oksak - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Dr. Lee Cowden stelt dat mensen niet aan kanker sterven, maar aan de bijwerkingen van behandelingen. Hoewel de benadering van de ‘oorlog tegen kanker’ verschuift naar precisiegeneeskunde, blijft het conventionele model van ‘snijden, gif en branden’ wijdverspreid in de kankerzorg.

Lees meer...

Integratieve strategieën voor een nieuwe aanpak van kanker - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid, literatuur - Dr. Henning Saupe legt de oorzaken van kanker uit en benoemt talrijke factoren die de ontwikkeling van de ziekte bevorderen en die vaak te wijten zijn aan een ongezonde levensstijl.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Beyuna Probiotics is een probiotica met meerdere soorten bacteriën en prebiotica. De probiotica zit in handige sachets. Dit is hygiënisch en goed voor de houdbaarheid van het supplement. Eén sachet = een dagdosering (á 2 gram) en bevat meer dan 10 miljard probiotica bacteriën! Roer de inhoud door lauwwarm water en drink het op nuchtere maag! Beyuna Probiotics is allergeenvrij, vegan, GMO-vrij en Clean Label!

Lees meer...

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

07 december 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit