Vermijd deze voedingsmiddelen! - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Het kan zijn dat je rond de tijd van volle maan slecht slaapt. Maar kun je vaker niet slapen, dan kan dit te maken hebben met andere factoren als stress of kunstlicht, maar ook met voeding. Wat je eet en drinkt heeft namelijk veel invloed op je nachtrust!

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - De WHO verklaart plotseling het einde van de wereldwijde pandemische noodtoestand, de Duitse regering stopt nu de financiering van de Corona-vaccinatiecentra en het hoofd van het Robert Koch Instituut, Wieler, neemt abrupt ontslag. Toeval? Daar lijkt het niet echt op.

Lees meer...

Redactiefoto van Buitenplaats Elswout - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Wij zijn onderdeel van de natuur en dat vergeten we weleens. Het is niet de natuur en wij mensen, nee, wij zíjn de natuur. En net als de seizoenen, doorlopen wij ook verschillende cycli en daarom is het slim om je manier van leven hierop af te stemmen. 

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Vanaf het moment dat de R in de maand zit, beginnen de meeste mensen te snotteren en te hoesten. De reden waarom je ziek wordt, ligt vaak niet aan het aantal virussen of bacteriën, maar door een verlaagd immuunsysteem. Er zijn een aantal dingen die jouw immuunsysteem aantasten, bijvoorbeeld slecht eten, maar ook stress, onvoldoende beweging en te weinig slaap. Wat je kunt doen om je weerstand te verhogen en dat lees je hieronder.

Lees meer...

023 Heemstede Lifestyle & Gezondheid – Halotherapie is een niet invasieve behandelmethode. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van allergieën, hooikoorts, astma, langdurige verkoudheid, COPD, bronchitis, eczeem, piepende hoest en/of soortgelijke kwalen, dan kan de zoutkamer van Halo, met vestigingen in Heemstede en Zaandam, een ideale oplossing zijn om van je problemen af te komen.

Lees meer...

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

02 februari 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit