NLMagazine Sport - Vrijdag 24 september 20.00 uur spelen de Witte Leeuwen van Telstar in het BUKO Stadion tegen Jong AZ. Zoals iedereen weet, zit Louis van Gaal deze wedstrijd in de dug-out als coach van Telstar. Kaarten voor deze wedstrijd kunnen tot uiterlijk 20 september gekocht worden via www.telstarticket.nl. Van elke kaart die verkocht wordt, gaat er €2,50 naar Stichting Spieren voor Spieren.

Lees meer...

Column Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal - NLMagazine Sport - Kent u dat gevoel? Als iets te mooi lijkt om waar te zijn en je voortdurend de neiging hebt om over je schouder te kijken? Zo vlak voor de aanvang van het nieuwe voetbalseizoen kan ik niet ontkennen dat ik een paar keer heb gedacht: het zal toch niet gebeuren dat het alsnog wordt afgeblazen.

Lees meer...

Clubs doen er alles aan loyale supporters niet te benadelen voor gevolgen pandemie

NL Magazine Sport – Voetbalsupporters hebben dankzij de coronacrisis lange tijd moeten wachten voor ze hun favoriete club weer vanaf de tribune toe konden juichen. Dit weekend wordt hun geduld beloond, want dan gaat het nieuwe voetbalseizoen 2021/22 mét publiek weer van start.

Lees meer...

met een nieuwe Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 - NLMagazine Sport - Een gouden medaille is de ultieme prijs op de Olympische Spelen en vertegenwoordigt de hoogste prestatie in de carrière van een atleet. Als eerbetoon aan deze iconische prijs in de sportwereld heeft de Zwitserse horlogemaker OMEGA twee unieke uurwerken ontworpen, die beide in het teken staan van de Olympische Spelen van Tokyo 2020. De horloges zijn gemaakt van 18K geel goud.

Lees meer...

Meer artikelen...

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

17 september 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs