NLMagazine Sport - Van woensdag 22 tot en met zondag 26 juni vinden de European Company Sport Games (ECSG) plaats in de provincie Gelderland. Tijdens het grootste meerdaagse bedrijfssport evenement van Europa, gaan ruim 3200 deelnemers uit 15 verschillende landen met elkaar de strijd aan in 21 verschillende sporten. ‘Van voetbal tot tafeltennis en van darten tot atletiek: de ECSG biedt iedere sporter het podium om op zijn of haar niveau te presteren’.

Lees meer...

Column Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal - NLMagazine Sport - Zal het voetbal in 2050 nog op eenzelfde manier worden gespeeld als in 2022? Of spelen onze (klein)kinderen het dan anders? Met nieuwe regels?

Lees meer...

Officials werken aan hun ontwikkeling via arbitrageopleidingen - NLMagazine Sport - Het is een welbekende kreet: ‘Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd.’ Dat is natuurlijk waar en in één adem zouden we ook assistent-scheidsrechters, begeleiders en rapporteurs kunnen noemen. Allemaal KNVB-vrijwilligers die wekelijks hun steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het voetbal.

Lees meer...

NLMagazine Sport - Als lid van de arbitragecommissie van de Koninklijke HFC en medeverantwoordelijk voor de scheidsrechteropleiding van deze club, kom ik op het veld regelmatig scouts tegen van allerlei gerenommeerde voetbalclubs als Ajax, AZ en vele andere bekende voetbalclubs. Al diverse jaren kom ik Hans Nieuwenhuis, een bekende scout van Ajax, tegen en spreken we uitgebreid over voetbal maar met name ook over zijn interessante scout-aspiraties.

Lees meer...

NL Magazine Vrije tijd - Wellicht lijkt het ietwat griezelig, maar het is de afgelopen jaren weer behoorlijk in opkomst: het opzetten van dieren ter decoratie. Of het nu gaat om je overleden huisdier, zelf geschoten wild of simpelweg een dier dat je mooi vindt, er is van alles mogelijk. Mits je je aan de regels houdt. Welke regels dat precies zijn, lees je in dit artikel.

Lees meer...

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

01 juli 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs