NLMagazine/Maasdtricht Ruitersport, ruiterij, paardensport - Op 10, 11 en 12 november bruist het in het MECC van de paardensport. Drie dagen lang is het genieten van topsport tijdens Jumping Indoor Maastricht, met springen op het hoogste niveau en de enige FEI World Cup Vierspannen in ons land. Maar JIM is meer dan sport, show en spektakel: het is een uitje voor de hele familie in het gastvrije Limburg én een ultiem netwerkmoment.

Lees meer...

NLMagazine Uitgaan, vrije tijd, sport, plezier - Met de herfst om de hoek is het tijd om te genieten van de prachtige kleuren van de natuur en de verfrissende herfstlucht. En wat is er nu leuker dan dit te doen met je familie? In dit artikel bespreken we vijf leuke outdoor uitjes die perfect zijn om deze herfst met je familie te doen. Van het huren van een Solex tot het verkennen van de omgeving op een e-chopper, er is voor elk wat wils!

Lees meer...

Vooralsnog is iedere editie van de Dutch Grand Prix volledig uitverkocht Foto: Chris Schotanus - NLMagazine/Zandvoort Sport, Motorsport, Formule 1 – Nadat er twee van de drie succesvolle Formule 1-races op het circuit van Zandvoort hebben plaatsgevonden, ziet het ernaar uit dat de F1-organisatie ook ná 2025 Zandvoort op de jaarlijkse kalender wil zetten.

Lees meer...

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

07 december 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs