NLMagazine Column Jos de Jong - Gezichtsherkenning, robotisering in fabrieken, spraakherkenning en schaakcomputers, er zijn legio praktische toepassingen waarbij computer hard- en software intelligent gedrag vertonen waardoor machines slimmer worden en leren van data. Kortom, kunstmatige intelligentie is al jaren (onzichtbaar) aanwezig.

Lees meer...

Broek op Langedijk – Haast, haast en haast. Je wilt iets kopen of misschien alleen maar wat informatie krijgen over een product. Een winkel binnenlopen en uitgebreid informatie krijgen, ook als er niet direct sprake is van een aankoop, wordt steeds meer een sinecure. Een beetje service is geen garantie meer, ook niet als je een product wèl aanschaft. Uitzonderingen zijn er natuurlijk ook, zoals ik onlangs ervoer bij E.P.Beerepoot in Broek op Langedijk. Wat was er aan de hand!

Lees meer...

Column Jos de Jong - Afgelopen donderdag 23 mei mochten we stemmen voor een nieuw Europees Parlement waarvan de volksvertegenwoordigers rechtstreeks zijn gekozen en die, als ze het goed doen, worden geacht om de belangen van de bevolking van 28 lidstaten te behartigen.

Lees meer...

NLMagazine Maatschappij/Economie/Politiek - Prinsjesdag 2019 waarin onze Koning gewag maakt van de in 2020 te verwachte economische, maatschappelijke en sociale ontwikkelingen, ligt nog vers in ons geheugen. Onze parlementaire ‘Haagse wonderboys’ produceerden een miljoenennota die onze Koning de basis verschafte voor zijn boeiende betoog op Prinsjesdag. Uiteraard ligt het niet aan de Koning dat sommige zaken reeds nu anders lopen dan nog maar enkele weken geleden gepresenteerd. De Haagse politieke ‘budget-tovenaars’ die ongetwijfeld vele maanden achtereen hebben gerekend om een correcte situatie te schetsen voor onze economie in 2020, slaan voor wat betreft de zorgpremie, reeds nu de plank al mis.

Lees meer...

Column Jos de Jong - Paul Blokhuis is staatssecretaris van Volksgezondheid en is eigenlijk ten einde raad over de discussie over de ‘Heilige Vaccinatie-graal’. Een heilige beker, die aanbeden wordt door velen, die kennelijk precies weten waarom vaccins en vaccinatiepolitiek goed zijn voor iedereen.

Lees meer...

Meer artikelen...

Body & Fit

Vliegwinkel.nl

Aanbevolen artikelen