NLMagazine Economie & Maatschappij – Woningcorporaties, banken, gemeenten, de politie en talloze andere organisaties in de private- en de publieke sector zijn de afgelopen decennia samengegaan of opgegaan in een grotere of nog grotere organisatie. In de private sector zijn de argumenten voor een samenvoeging of overname vaak van financiële aard: De aandeelhouders krijgen een aanbod dat zij niet kunnen weigeren, de organisatie kan efficiënter gaan werken en de vaste kosten van bijvoorbeeld huisvesting gaan omlaag.

Lees meer...

NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Erik Jansen werkte tot voor kort bij Microsoft als Senior Specialist Data & Artificial Intelligence. Vanaf nu is hij werkzaam voor Pegamento als Account Director Financial Services. Pegamento is gespecialiseerd in robotic process automation (RPA), artificial intelligence (AI) en beeldherkenning. Ze zijn de grootste RPA-implementatiepartner van Nederland. Hun expertise zetten zij in voor het ontwikkelen en implementeren van slimme klantcontactprocessen voor een ultieme klantbeleving en optimaal klantcontact.

Lees meer...

NLMagazine Economie & Duurzaamheid, Informatietechnologie, privacy, IT, Blog Arie van Bellen ‘Omzien naar elkaar en vooruitkijken naar de toekomst’ is de titel van het coalitieakkoord dat de vier regeringspartijen hebben gepresenteerd. Als digitaliserings-junkie duikt ook uw Platform voor de Informatiesamenleving in het akkoord op zoek naar nieuw elan op het terrein van de digitale ontwikkelingen die zo’n enorme impact hebben op onze samenleving en economie.

Lees meer...

NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Het allereerste E-commerce Summit vindt plaats tussen 17 en 21 januari 2022. Dit gratis online evenement is voor webshopeigenaren die willen starten of doorpakken met hun webshop. Zo’n 25 succesvolle ondernemers in de e-commerce delen hun ervaringen, tips, struggles en doorbraken om deelnemers te inspireren en hun groei te stimuleren.

Lees meer...

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

19 januari 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue