NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Wie extra financiële middelen nodig heeft voor een grote uitgave als de aanschaf van een auto of bijvoorbeeld een nieuwe keuken, kan het afsluiten van een persoonlijke lening overwegen. Zeker in een tijd, waarin men de eigen financiële reserves liever niet aanbreekt in afwachting van de wereldwijde economische ontwikkelingen de komende tijd.

Lees meer...

Carlijn Kingma in samenwerking met Thomas Bollen en Martijn Jeroen van der Linden  - 15 april – 10 september 2023 - NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Hoe zit ons geldstelsel in elkaar? Wie hebben er invloed op? Werkt ons financieel systeem wel voor iedereen? Kan het ook anders, en hoe dan?

Lees meer...

Reuters - Plannen om bank in stukken te verkopen - NLMagazine Economie & Duurzaamheid - De Amerikaanse autoriteiten hebben geen bieders gevonden die Silicon Valley Bank (SVB) in haar geheel willen overnemen. Daarom plannen ze nu om de bank uit Californië, die overkop ging na een bankrun, in stukken op te breken. Dat schrijft het financiële agentschap Bloomberg op basis van bronnen nabij het dossier.

Lees meer...

NLMagazine Economie & Duurzaamheid, HighTec - Het contrast is groot: naast de splinternieuwe fabriek van ELEO staat de noodlijdende fabriek van Lightyear. De bedrijven hebben veel overeenkomsten. Beide zijn een spin-off van de TU/e, beide begonnen ooit als studententeam; Lightyear met elektrische auto’s en ELEO eerst met een elektrische motor en inmiddels met batterijsystemen voor de industriële sector.

Lees meer...

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

29 maart 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue