NLMagazine Economie & Technologie – Eerder schreven we al bijdragen over de grootverdieners in de VS (https://salesforcemanagement.nl/nl/big-tech/de-grootverdieners-uit-de-usa-wat-cijfers-en-wetenswaardigheden/) en de gevolgen van hun opgebouwde marktposities voor onze samenlevingen. Dankzij de COVID-19 pandemie is de snelheid van hun groei alleen maar verder toegenomen.

Lees meer...

NLMagazine Duurzaamheid en Miliieu - De provincie Noord Holland stelt 2,5 miljoen euro subsidie beschikbaar voor duurzame energiemaatregelen op bedrijventerreinen. Gemeenten en ondernemers kunnen de subsidie besteden aan onder andere zonnecollectoren en dakisolatie. De provincie wil er met deze regeling voor zorgen dat de CO2-uitstoot op bedrijventerreinen substantieel afneemt.

Lees meer...

NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Bij de maatregelen die het kabinet gedurende het afgelopen coronajaar nam, lag de nadruk sterk op het bestrijden van corona en het voorkomen van overbelasting van de zorg waardoor de samenleving in toenemende mate werd ontwricht. De consequenties hiervan leidden tot enorme nevenschade op sociaal, mentaal en economisch vlak.

Lees meer...

NLMagazine Economie - Clubhouse is een nieuwe audio-based community app, als alternatief voor offline netwerken. De app trekt miljoenen nieuwe gebruikers aan. Clubhouse is alleen op iPhone beschikbaar en er zijn duizenden Nederlandse ondernemers actief. Digital community expert Maartje Blijleven organiseerde onlangs als eerste een masterclasses over Clubhouse in Nederland. Zij legt daarin uit hoe de app werkt en hoe je jezelf op deze audio-based community app kan laten zien.

Lees meer...

Meer artikelen...

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

17 april 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue

Kranten ad