NLmagazine Economie Duurzaamheid Educatie -- De werkloosheid in Nederland is historisch laag, ondanks de pandemie waarmee het land te kampen heeft. Veel bedrijven hebben moeite met het vinden van geschikt personeel. Dat geldt niet alleen voor het personeel op de werkvloer, maar ook voor de C-line. Het vinden van geschikte executives voor deze C-line blijkt lastiger dan op voorhand vaak gedacht wordt.

Lees meer...

NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Consumentengoederen en -diensten waren in augustus 2,4% duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In juli was de inflatie 1,4%. Vooral de prijsontwikkelingen van pakketreizen naar het buitenland en een verblijf in bungalowparken droegen bij aan de hogere inflatie.

Lees meer...

Visit Zuid-Limburg dolblij met hulp na wateroverlast - NLMagazine Duurzaamheid, Milieu - De dagen na de watersnood bleken vele fiets- en wandelpaden ook getroffen door de overstromingen. Bomen en loshangende takken vormden een potentieel gevaar voor wandelaars. Visit Zuid-Limburg plaatste daarop een oproep op sociale media om vrijwilligers te werven die de organisatie binnen een paar dagen wilden helpen om de routes na te lopen.

Lees meer...

Meer artikelen...

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

17 september 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue