NLMagazine Economie & Duurzaamheid – Zo’n 89% van de Nederlanders mag van zijn/haar werkgever niet sporten tijdens werktijd. Dat terwijl een kwart van de werkgevers als gevolg van de coronapandemie aangeeft, wel positief te staan tegenover sporten onder werktijd. Aldus onderzoek van OneFit onder ruim 1.100 Nederlanders in loondienst van achttien jaar en ouder. Een klein percentage van de medewerkers (zo’n 6%) accepteert dit niet en sport wel eens stiekem onder werktijd.

Lees meer...

Ingezonden mededelingen - Nlmagazine Economie & Duurzaamheid, Maatschappij, Lifestyle & Gezondheid - Het spijt ons u te moeten laten weten dat het voor ons onmogelijk is in te schatten of wij onze belasting tot 31-12-2022 nog wel kunnen en willen betalen. Onze financiële positie is immers zeer onoverzichtelijk geworden, dankzij de toepassing van uw Arbeidswet, Auteurswet, Horecawet, Beurswet, Loterijwet, Motorrijtuigenwet, Warenwet, Woningwet, Drankwet, Gezondheidswet, Winkelsluitingswet, Invaliditeitswet, Vestigingswet, Flexwet, Ziektewet enz.

Lees meer...

NLMagazine Milieu & Duurzaamheid VIDEO - De strijd die Nederlanders voeren met het water loopt als een rode lijn door onze geschiedenis. Een duidelijker voorbeeld van dit eeuwige gevecht dan Etersheimerbraak bestaat bijna niet. Deze polder ligt maar liefst 6,60 meter beneden N.A.P. en is daarmee het laagste punt van Noord-Holland.

Lees meer...

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

08 december 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue