NLMagazine/Almere, Economie & Duurzaamheid - Bedrijventerrein Poldervlak krijgt een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal wordt 6 kilometer gegraven en wordt 41 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting.

Lees meer...

Door Jos de Jong - NLMagazine, water, duurzaamheid – Hydrografie, de wetenschap van het meten en beschrijven van de fysieke kenmerken van oceanen, zeeën, meren en rivieren, staat aan de vooravond van de nodige veranderingen en uitdagingen. De komende jaren kunnen diverse trends en ontwikkelingen vorm gaan geven aan deze industrie, met zeer waarschijnlijk de nodige implicaties voor zowel navigatie als milieuduurzaamheid.

Lees meer...

NLMagazine, IT, Technologie, Economie & Duurzaamheid, Social Media - Een nieuw rapport van Accenture werpt licht op de aanzienlijke perceptiekloof tussen werknemers en hun leidinggevenden als het gaat om generatieve AI. "Work, Workforce, Workers: Reinvented in the Age of Generative AI" toont aan dat hoewel veel werknemers de voordelen van AI erkennen, er ook zorgen zijn over baanverlies en toenemende stress.

Lees meer...

NLMagazine/Eindhoven, Economie & Duurzaamheid, geld, geld verdienen, topinkomens - In een grote aula van het Jan van Brabantcollege, waar de posters van de Brainport-campagne ‘Denk niet in euro’s maar in uuro’s’ hangen, staat Hedy van der Linden, financieel directeur bij Swinkels Family Brewers (voorheen Bavaria), een echte geldbaas dus.

Lees meer...

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

24 februari 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue