24
Wed, Jul

NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Ons traditionele geldsysteem is een fundament van onze samenleving, maar wankelt onder druk van technologische ontwikkelingen en economische uitdagingen. In een wereld waarin het concept van 'programmeerbaar geld', zoals de digitale euro en de CBDC, terrein wint, ontstaat er een nieuw landschap van mogelijkheden en uitdagingen. Wat is er allemaal en wat betekent dit voor jou?

Lees meer...

NLMagazine/Groningen, Economie & Duurzaamheid - Van 15 tot en met 19 juli komt Duurzaam Groningen naar je toe. Met een knipoog naar ‘de Tour’ hebben wij onze eigen mini reclamekaravaan ingericht. Deze week kun je ons op verschillende locaties vinden, ook bij jou in de buurt.

Lees meer...

Nieuwe ketenen van het financiële kartel - NLMagazine, Economie & Duurzaamheid, Video – Ontwikkelingen van de digitale munten, de macht die overheden hebben met het maar onbeperkt drukken van geld en de mogelijk in te bouwen valuta’s voor bedrijven en particulieren zijn interessante onderwerpen die Veritas Vos Liberabit uiteenzet in hun reeds 259e aflevering.

Lees meer...

Quote

Economie nu.nl

24 juli 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching