Het WEF vraagt jonge blonde meisjes in DAVOS…! - NLMagazine Politiek & grensoverschrijdend gedrag - Terwijl de laatste voorbereidingen getroffen worden voor de bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) in Davos, in de week van 16 tot 20 januari, zoekt het Zwitserse bedrijf BNL Clean Energie nog naar zes hostessen om gasten te verwelkomen en te helpen op dat WEF. Maar de manier waarop dat gebeurt, stoot heel wat mensen tegen de borst.

Lees meer...

NLMagazine Politiek & Maatschappij VIDEO – Onlangs had ik contact met John le Maire, een markante persoonlijkheid die politieke en maatschappelijke wanorde via schitterende songs ten gehore brengt. Het leek ons een goed idee om, uiteraard met goedkeuring van dit podiumbeest, een aantal van zijn, juist in deze roeriger tijd zo belangwekkende video’s met onze lezers te delen.

Lees meer...

NLMagazine Poilitiek & Maatschappij - “Deze Provinciale Statenverkiezingen worden cruciaal om het wanbeleid van het kabinet Rutte/Kaag te doen stoppen. Geen windmolen- en zonneparken. Weg met stikstofbeperkingen die de bouw van broodnodige woningen in de weg staan en hardwerkende boeren van hun land verjagen”, aldus Wybren van Haga, die zich bij de Provinciale Statenverkiezingen ook hard wil maken voor een lagere energierekening, het schrappen van dwang en drang bij het opvangen van asielzoekers en het scheppen van een beter ondernemersklimaat met meer banen.

Lees meer...

NLMagazine Politiek & Maatschappij – ‘Onnozele hals! Je verstand is niet toereikend genoeg om te begrijpen wat er werkelijk gebeurt’, is de openingszin van ‘Het klopt niet’, een veelbetekenende en duidelijke video van John le Maire waarin hij diverse maatschappelijke problemen aan de orde stelt.

Lees meer...

Door Arne Distel, Koedijk - NLMagazine Politiek & Maatschappij/Economie & Duurzaamheid - Op Prinsjesdag besloot het Kabinet geen geld terug te geven aan circa 1,3 miljoen (!) spaarders van wie volgens de Hoge Raad onrechtmatig spaarbelasting is geheven in de jaren 2017-2020. Ze hebben daarover niet of niet tijdig een bezwaar ingediend.

Lees meer...

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching