NLMagazine Wetenschap & Techniek - De James Lind Prijs is een wetenschapsprijs. Het ondersteunt en erkent het belang van wetenschappelijke onderzoekennaar fysiologisch actieve (voedings) stoffen en moedigt toepassingenervan in de praktijk aan.

Lees meer...

Deel 1 : MBO in Nederland
Deel 2: Particulier MBO in Nederland
Deel 3MBO4Leisuresports, een voorbeeld van particulier MBO-onderwijs
Deel 4: MBO4Leisuresports, vragen over de opleiding

NL Magazine Educatie – In dit vijfde deel over ‘MBO in Nederland’ vervolgen we het interview met Arthur, oud-student van MBO4Leisuresports. In dit tweede deel van dit interview staan de toekomstmogelijkheden van de opleiding centraal.

Lees meer...

NLMagazine Wetenschap & Technologie – Uit een eerdere publicatie over elektrische auto’s (https://nlmagazine.nl/maatschappij/politiek/1313-de-elektrische-auto-heeft-de-toekomst-maar-is-dat-ook-echt-zo) werd duidelijk dat het aantal verkochte exemplaren wel groeit, maar ook in 2020 nog steeds slechts 2,5% uitmaakt van het totale aantal wereldwijd verkochte modellen.

Lees meer...

NLMagazine Wetenschap & Technologie – We worden er niet vaak mee geconfronteerd, maar dagelijks verschijnen in de hele wereld talloze artikelen van wetenschappers over kwantumcomputers in vooral technisch wetenschappelijke publicaties. In deze artikelen vertellen wetenschappers meer over de voortgang van hun onderzoeken en een (nu nog beperkt) aantal bedrijven, zoals IBM, Google en Microsoft laten zien waar zij staan met betrekking tot de bouw van hun kwantumcomputers.

Lees meer...

Meer artikelen...

Quote

Tech nu.nl

17 april 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue

Kranten ad