Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Schipluiden, spiritualiteit - Donderdagavond 2 mei ontvangt Op Hodenpijl, in samenwerking met Anna Verwaal een zeer bijzondere gast: professor Jucelino Nóbrega da Luz uit Brazilië. Hij maakt een tournee door Europa en doet voor het eerst Nederland aan.

Jucelino da Luz wordt beschouwd als het grootste medium ter wereld met een uniek vermogen om toekomstige gebeurtenissen nauwkeurig te voorspellen, zowel mondiaal als voor individuen. Je zou hem kunnen omschrijven als een combinatie van Edgar Cayce en Nostradamus van onze tijd.

Zijn waarschuwingen kunnen en hebben veel rampen en persoonlijke tragedies voorkomen. Zijn uitgebreide kennis komt niet alleen voort uit zijn studies taalkunde, filosofie, rechten en milieuwetenschappen, maar zeer zeker ook uit zeer spirituele bronnen waarmee hij op zevenjarige leeftijd in aanraking kwam. Terwijl hij met andere kinderen speelde, verscheen er een grote lichtbol. De andere kinderen renden weg, maar hij raakte het aan en twee jaar later had hij profetische dromen over gevaren die mensen die hem onbekend waren, bedreigden. Onder leiding van spirituele mentoren leerde hij met zijn astrale lichaam door tijd en ruimte reizen terwijl zijn fysieke lichaam sliep. Dit vermogen is zijn levenswerk geworden.

Jucelino da Luz is een begaafd spiritueel genezer. Hij is sinds 1969 meer dan 4 miljoen keer geconsulteerd. Daarnaast schrijft hij boeken, geeft hij wereldwijd cursussen en lezingen en is hij spiritueel adviseur van verschillende nationale en internationale beroemdheden, politici en opiniemakers. Hij heeft contact met verschillende regeringen, politici, showbizzsterren, NASA, paus Franciscus, maar ook gewone individuen zoals jij en wij! Dit is dan ook een kans die je niet wilt missen.

Jucelino zal zich deze avond richten op een aantal thema’s met betrekking tot Nederland en Europa en we krijgen dieper inzicht in de grote veranderingen die plaatsvinden op de aarde nu en hoe we hierop kunnen reageren op spiritueel, mentaal en fysiek niveau.
Let op: de lezing is Engels gesproken.

Meer informatie

Datum : Donderdag 2 mei 2024.
Tijd : 20.00 uur.
Prijs : € 35,-; incl. maaltijd € 62,50.
Locatie : Op Hodenpijl.
Kaarten : www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Quote

Uitgaan nu.nl

04 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching