Sport & Vrije tijd
Typography

NLMagazine/Velsen/Ijmuiden Sport - Na vier jaar kunnen de supporters van Telstar in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen eindelijk weer terecht op een Open Dag bij hun club. Aanstaande zaterdag 15 juli om 12.00 uur openen de poorten van het 711 Stadion in Velsen-Zuid voor jeugd, supporters en geïnteresseerden.

Hoofdmoot op de Open Dag zijn maar liefst twee oefenwedstrijden. De nieuwe selectie van Mike Snoei speelt om 13.00 uur tegen tweededivisionist Excelsior Maassluis en de Witte Leeuwinnen trappen om 17.30 uur af tegen Wartburgia. De gehele dag kunnen bezoekers terecht op een horecaplein in het stadion aan de Minister van Houtenlaan in Velsen-Zuid.

Voor de jeugd is tussen de wedstrijden door een speciaal programma ingericht op het hoofdveld. Kinderen kunnen bij binnenkomst een stempelkaart ophalen en door vanaf 15.00 uur alle activiteiten en spelletjes op het veld goed af te ronden, een leuke goodiebag verdienen. Om 15:30 uur kunnen er tijdens een kids persconferentie ook vragen worden gesteld aan diverse spelers en speelsters.

Ticketing medewerkers staan tussen 15.00 en 17.00 uur klaar om supporters te helpen bij het bestellen van nieuwe seizoenkaarten en te ondersteunen bij eventuele vragen en problemen.

Entree tot de Open Dag in het 711 Stadion is voor jong en oud de gehele dag gratis. Het van oudsher goedbezocht evenement op Schoonenberg heeft voor het eerst sinds 2019 weer plaats.

Bezoekinformatie oefenwedstrijden
Het oefenduel met Jong Ajax op zaterdag 22 juli in het 711 Stadion is vrij te bezoeken voor supporters van Telstar.

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

27 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs