Sport & Vrije tijd
Typography

NLMagazine/Rotterdam Sport - Het internationale padeltoernooi Padel Copa Rotterdam maakt zich klaar om de stad te veroveren. In samenwerking met Sportworx, de International Padel Federation (FIP) en de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) brengt toernooidirecteur Flip van Betuw dit evenement naar de Rotterdamse bodem.

Van 14 tot en met 17 september 2023 zal de havenstad getuige zijn van haar eerste grote padeltoernooi ooit.

De opkomst van padel als een van de snelst groeiende sporten ter wereld is de afgelopen jaren onmiskenbaar, en Nederland vormt daarop geen uitzondering. Het land heeft een snelle groei van padel gezien, met steeds meer mensen die de sport ontdekken en verliefd worden op het spel. In dit opwindende tijdperk van de padelsport presenteert de Padel Copa een unieke gelegenheid voor fans om het talent van de beste padelspelers te ervaren.

Het evenement vindt plaats in een heuse Skybox Arena op het Henegouwerplein, een stadion dat de perfecte setting biedt voor een onvergetelijke sportbeleving. Met een combinatie van presentatie, entertainment en muziek zal de Padel Copa Rotterdam een feestelijke en gezellige sfeer creëren. De afgelopen jaren stond het toernooi in dezelfde Arena op het Jaarbeurspleun in Utrecht, en nu is het tijd voor Rotterdam om het stokje over te nemen.

In Utrecht waren Bram Meijer en Stan Richters vorig jaar in het mannentoernooi voor eigen publiek de glansrijke winnaars, en ook dit jaar zullen zij weer een gooi doen naar de titel. Meijer is enthousiast over het komende evenement: ‘Dit is één van de gaafste evenementen van Nederland. De toegankelijkheid van de sport proef je in het stadion. Het is een hele mooie mix van mensen die sport aan het kijken zijn en gezellig een drankje kunnen doen.’

Meer informatie
padelcopa.com

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

28 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs