Lifestyle & Gezondheid
Typography

Door Erkin Oksak - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Dr. Lee Cowden stelt dat mensen niet aan kanker sterven, maar aan de bijwerkingen van behandelingen. Hoewel de benadering van de ‘oorlog tegen kanker’ verschuift naar precisiegeneeskunde, blijft het conventionele model van ‘snijden, gif en branden’ wijdverspreid in de kankerzorg.

Lichaam wordt vergiftigd met chemo
Een belangrijk probleem van chemotherapie is de algemene toxiciteit, waarbij het lichaam in een poging kankercellen te bestrijden systematisch wordt vergiftigd. Signalen wijzen op ernstige tekortkomingen en onvoorziene effecten, zoals bij borstkankerbehandeling met Tamoxifen, wat het risico op baarmoederhalskanker verhoogt. Onderzoek van het Albert Einstein College of Medicine (bron) onthulde dat voorafgaande chemotherapie bij borstkanker de uitzaaiing en groei van kanker kan bevorderen, waardoor het sterfterisico toeneemt.

Oncologen zoeken niet naar andere alternatieven
Bij kankerdiagnose overwegen reguliere artsen vaak alleen traditionele behandelingen. Oncologie, uniek in medicijnen, moedigt de verkoop van medicijnen aan met enorme winsten, wat de zoektocht naar alternatieven bemoeilijkt.

Oncologen worden beperkt door ‘standaardzorg’ en kunnen disciplinaire maatregelen verwachten als ze afwijken. Alternatieve behandelingen worden vaak over het hoofd gezien, terwijl veelbelovende strategieën zoals ontgifting, immuniteitsversterking en specifieke therapieën worden genegeerd.

Vele antikanker strategieën worden over het hoofd gezien
Een holistische aanpak omvat het bevorderen van de algehele gezondheid met ontgifting, immuunversterking, aangepaste voeding en specifieke therapieën. Vele effectieve antikankerstrategieën worden verwaarloosd door de traditionele geneeskunde.

In Turkije passen oncologen een behandelingsprotocol toe, inclusief chemotherapie met metabole ondersteuning, hyperthermie, hyperbare zuurstoftherapie, glucolyseremmers en een koolhydraatarm dieet, met opmerkelijke resultaten voor stadium 4-kankerpatiënten.

Veelbelovende benaderingen worden vaak niet overwogen, zelfs niet door traditionele artsen.

Het Chemo Thermia Oncology Center in Turkije biedt protocollen die elke oncoloog kan integreren, ongeacht de locatie van de patiënt. Overweeg een andere arts als jouw oncoloog niet bereid is alternatieve strategieën op te nemen in het zorgregime.

Aanbevolen boek
Het verzwegen verhaal over kanker

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden

Body & Fit