Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Willen we de patiënt de best passende zorg in de toekomst blijven bieden, dan is een transformatie van de zorg noodzakelijk.

Want de zorgvraag blijft stijgen en wordt steeds complexer. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Budgetten staan onder druk en we komen steeds vaker bedden en handen tekort. Wat vraagt dit van de nieuwe dokter en zijn opleiding? En waar vinden we de tijd in de opleiding om de nieuwe dokter hierop voor te bereiden? 

Tijd moet gevonden worden om thema’s zoals interprofessioneel samenwerken en leren, samen beslissen, leefstijlinterventies en technologie en e-health als aios te kunnen integreren in je opleiding om voorbereid te zijn op die zorgvraag van de toekomst. Maar waar vind je de tijd? Hoe pak je dit aan? En welke verantwoordelijkheden liggen hier voor de aios en de opleider?

Onze sprekers gaan tijdens dit 2,5 uur durende webinar dieper in op hun eigen ervaringen, delen inzichten en reflecteren op praktijksituaties. Daarnaast laten we zien welke hulpmiddelen ter ondersteuning er vanuit Opleiden 2025 de afgelopen jaren zijn ontwikkeld door het werkveld samen met de Federatie.  

Dit webinar is voor alle opleiders, leden van de opleidingsgroep, aios, onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren, bestuurders en iedereen die op interactieve wijze bijgepraat wil worden over de uitdaging van het creëren van tijd voor nieuwe thema’s in de opleiding. 

Stel tijdens het webinar je eigen vragen in de chat, deel je mening met onze sprekers en laat je inspireren door de verhalen van andere opleiders en aios. Je kunt dit webinar benutten voor je discipline overstijgend onderwijs of als bij- en nascholing. Accreditatie voor dit gratis webinar wordt bij ABAN voor 2 punten aangevraagd.

Meer informatie
T 088 505 34 34
E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Enthousiast? Kijk dan ook eens één van onze eerdere webinars terug

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden