Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Kent u iemand die twijfelt of zij de prik (nog een keer) gaan halen? Of wilt u een goed overzicht van de belangrijkste argumenten om dit niet te doen om hierover een rustig gesprek te kunnen voeren met mensen in uw omgeving? Kijk naar deze documentaire. Het aantal bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van deze injectie is wereldwijd ongekend hoog en neemt alleen maar toe.

Ervaringen van slachtoffers
“Dat overkomt mij niet, want ik ben jong en sterk”, gaat wat betreft de Covid-prik niet op. Voorheen volledig gezonde en jonge mensen kunnen ernstig beschadigd raken of plotseling dood neerstorten. Dit valt niet vooraf te voorspellen. De verhalen van de mensen in de film zijn confronterend. En zo mogelijk nog confronterender is hoe de maatschappij met hen omgaat, en het feit dat overheden gewoon doorgaan met hun ziekelijke Covid-19 beleid. 

Ervaringen van medici
De in de documentaire geïnterviewde Britse cardioloog dr. Asseem Malhotra was een van de eerste artsen die zich liet vaccineren, en hij heeft lange tijd het vaccin in het openbaar gepromoot. Totdat zijn vader overleed kort na de injectie en hij na diepgaand onderzoek zijn beeld over de prik en het beleid moest bijstellen. In deze film spreken hij en andere medici zich uit: het is totaal onverantwoord en onetisch om nog door te gaan met prikken. 

Oorzaken
Hoe kan het dat de media de slachtoffers negeren, en doorgaan met het promoten van het vaccin? Hoe kan het dat overheden en regelgevende instanties hun hoofd in het zand steken voor de schade die zij veroorzaken? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de agenda van (verplichte) vaccins niet verder over ons wordt uitgerold?

De film gaat diep in op de vraag hoe deze ramp zich heeft kunnen voltrekken. Waar gaat het mis? Waar dragen ook wij – de bevolking – bij aan wat er nu gebeurt? Wat is ervoor nodig om het te stoppen?

Ondertiteling: BLCKBX
 
Deze documentaire is geproduceerd in samenwerking met Oracle Films en Mark Sharman – eerder werkzaam bij BBC en Sky – en gefinancierd met donaties.

Bron: Vaccinvrij

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden