Politiek & Maatschappij
Typography

NLMagazine Politiek & Maatschappij - Het symposium 'Om de lokale democratie' van 21 oktober a.s. is verplaatst naar vrijdag 9 december van 16:00-17:15, de aula van het VNG-kantoor aan de Nassaulaan 12 in Den Haag.

Tijdens het symposium wordt de twintigste bundel van het Montesquieu Instituut gepresenteerd in de aula van de Vereniging voor Nederlandse Gemeenten en overhandigd aan VNG-voorzitter Jan van Zanen.

Daarna gaat een panel van René van Zanten (voormalig hoofdredacteur verschillende lokale dagbladen), Hans Vollaard (universitair hoofddocent politicologie), Solke Munneke (hoogleraar staatsrecht en fellow bij het Montesquieu Instituut), Robbert Lievense (gemeenteraadslid Gemeente Schouwen-Duiveland) en Winnie Prins (wethouder Gemeente Zeewolde) gaat in gesprek over de conclusies uit de bundel onder leiding van moderator Jan Schinkelshoek (voormalig Tweede Kamerlid en hoofdredacteur van de Hofvijver). Aansluitend is er gelegenheid voor een borrel.

De bundel wordt op 31 oktober gelanceerd in De Hofvijver, de maandelijkse nieuwsbrief van het Montesquieu Instituut. Wilt u De Hofvijver rechtstreeks in uw mailbox ontvangen? U kunt zich op deze pagina aanmelden.

Praktische informatie
Datum & tijd: vrijdag 9 december, 16:00 tot ca. 17:15
Locatie: de aula van het VNG-kantoor (Nassaulaan 12, Den Haag)

Dit evene­ment is onderdeel van Spreeek, een samenwerkings­verband van Haagse instellingen. Samen organiseren we debatten en dialogen over maatschappelijk actuele thema’s. Kijk op Spreeek.nl voor al het moois wat Den Haag op debat- en dialoogvlak te bieden heeft.

Quote

NOS politiek

e-Matching