Politiek & Maatschappij
Typography

NLMagazine Maatschappij VIDEO - Op zaterdag 25 september, de dag dat het coronapaspoort wordt ingevoerd, gaat de organisatie ‘Keuze vrij bij mij’, met honderden ambassadeurs in tientallen grote steden in gesprek met duizenden winkeliers en horecaondernemers over de belangrijke vraag: ‘Blijft in jouw zaak iederéén altijd welkom?’

Aan het einde van de dag wil men bereiken dat duizenden ondernemers deze vraag met 'ja' hebben beantwoord en dat zij de sticker van Keuze Vrij Bij Mij op de deur hebben geplakt. Om deze actie tot een groot succes te maken, zijn er overal in het land nog extra ambassadeurs nodig. Voor informatie voor degene die hieraan willen meewerken, kan men het beste de site https://keuzevrijbijmij.nl/25-september raadplegen.

De organisatie roept iedereen die een vrije samenleving zonder uitsluiting vanwege persoonlijke keuzes over lichaam en gezondheid, van groot belang acht op mee te lopen in een stad in de buurt. Zie hiervoor:Help dan mee met deze actie en loop mee in een stad bij jou in de buurt.

Olaf Weller| initiatiefnemer Keuze Vrij Bij Mij

Ja, ik ben erbij!

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching