Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Uitgaan/Entertainment - Bobbi Eden's Loversland zal plaatstvinden in de Ijsselhallen, Zwolle op 27, 28 en 29 september. Het wordt weer een groot feest, een weekend vol met pure lust. Niks moet alles mag! tickets vanaf €20,00.

Er staan weer veel attracties op je te wachten tijdens Bobbi Eden's Loversland!
Neem een kijkje in een van de populairste attracties van Europa: Het Erotische Doolhof. In het doolhof weet je niet wie je tegenkomt in de gangen en deze keer is het doolhof groter dan ooit! Als je klaar bent in het doolhof kan je genieten van diverse optredens op verschillende podia. Kom je kijken bij het SM podium, het burlesque of geniet je van je drankje tijdens de strips shows op het hoofdpodium?

Drogisterij.net Gratis Playboy parfum bij een besteding vanaf €35,- />

Elke Loversland editie zijn er leuke, grappige en leerzame Workshops te volgen.

Ga jij creatief te werk met de gipsen piemels? Leer je hoe je het beste een man kan verwennen tijdens de workshop perfect handjob of ga je aan de slag met B.D.S.M?

Tijdens Bobbi Eden's Loversland is natuurlijk veel meer te doen en te beleven, zoals de glory holes en natuurlijk de 3D bioscoop. Deze editie kan je ook het werk bewonderen van Pricasso en test je jouw uithoudingsvermogen tijdens een ritje op de Kinky Willy! Ben je benieuwd naar alle attracties en onze standhouders waar je kan shoppen?
Neem dan snel een kijkje op www.Loversland.nl

Quote

Uitgaan nu.nl

18 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching