Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Amsterdam, Kunst & Cultuur, film - Een van de hoofdrollen in de nieuwe comedyfilm 'Expeditie Cupido' is vergeven aan Shane Redondo, ook wel bekend als het gezicht van een van de 3 Vrienden van Amstel. De film is geproduceerd door 2Cfilm & Paradise Media, is geregisseerd door Erwin van den Eshof en is vanaf 18 juli te zien in de bioscoop.

Ludieke opnameplekken

De opnames van 'Expeditie Cupido' vonden plaats op diverse locaties, waaronder het eiland Dugi Otok in Kroatië, bekend van de opnames van 'Expeditie Robinson'. Shane Redondo kijkt met veel plezier terug op de opnames: "Het was een onvergetelijke ervaring, alsof we een stap terug in de tijd zetten maar dan wel in het paradijs."

My mEstake

Tijdens het draaien verloor Shane bijna zijn vingertop uit enthousiasme. "Ik ging trucjes doen met een koksmes en was even vergeten hoe scherp het mes was. Na het draaien besefte ik pas hoe diep de wond was. Maar toen besefte ik: 'My mEstake!'”

Naast Shane Redondo zullen ook andere bekende acteurs zoals Leo Alkemade, Carre Alberts, Ilse Warringa, Alkan Coklu, Donny Ronny en Victor Low te zien zijn in de film.

Over Shane Redondo

Is een in Nederland geboren, Spaans-Ierse acteur. Hij is deels in Dublin en Amsterdam opgegroeid. Shane heeft diverse rollen gespeeld voor bekende Nederlandse tv- en filmproducties, zoals “Mocro Maffia’, Judas en de Vuurlinie.

Bron: ANP, Persportaal

Quote

Uitgaan nu.nl

21 juni 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching