Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Schipluiden, Klanktoveneaard en muziek - Op zaterdag 8 juni is er een bijzonder concert Op Hodenpijl te Schipluiden: een healer uit de Happinez, een klanktovenaar en een zanger met een magische stem! Margaretha de Vries, René van Collem en Dennis Kivit verzorgen een ‘Oceaan van Liefde’, een avond die je met liefde zal overspoelen en waarbij je weer heerlijk bij jezelf thuis kunt komen.

Liggend of zittend zul je bij dit hartverwarmende concert de engelen om je heen voelen en zal je op deze prachtige locatie jouw bron van helende Liefde ervaren.

Medium en healer Margaretha de Vries ziet met haar hart. “Toen ik 3 maanden oud was, verloor ik door een noodlottige val bijna mijn hele gezichtsvermogen. Door mijn beperkte gezichtsvermogen zijn mijn overige zintuigen, intuïtie en invoelend vermogen bovengemiddeld ontwikkeld. Fysiek kan ik bijna geen licht zien, maar energetisch en innerlijk neem ik juist veel waar.

Je zou kunnen zeggen dat voelen en helen vanuit mijn hart mijn éerste natuur is geworden. Ik voel en heel waar de blokkades bij iemand zijn en waardoor het licht en de liefde nog niet vrij kan stromen vanuit het hart. Mijn gave is, als je het zo wil noemen, dat ik bij mensen hun pijn en verdriet kan zien, voelen en helen maar gelukkig ook waar het licht en de liefde wél schijnen. “

René van Collem heeft als professioneel drummer onder andere gespeeld met Doe Maar, Spargo en Powerplay. Toch was het niet allemaal zo mooi als het lijkt. Na 30 jaar verslaafd te zijn geweest aan drugs, is van Collem nu coach-en-counseler-bij-verslaving en heeft zijn podcast inmiddels de miljoen views overschreden. Hiermee heeft hij vele Nederlanders op het juiste spoor van heling gezet.

Zanger en gitarist Dennis Kivit integreert de kracht van stilte en meditatie wat resulteert in unieke geleide meditatieconcerten waarbij de focus ligt op het creëren van een eenheidservaring voor het publiek vanuit een plaats van innerlijke stilte en verbinding. Door zijn toewijding aan het pad van bewustzijn en heelheid, heeft hij een unieke niche gecreëerd die muziek, meditatie en persoonlijke groei samenbrengt.

Hun levensverhaal is een inspiratie voor iedereen die streeft naar een evenwichtig en vervuld leven. Laat je meenemen op een reis naar heelheid, innerlijke rust en pure levensvreugde.

Meer informatie

Datum : Zaterdag 8 juni 2024.
Tijd : 20.00 uur.
Prijs : € 35,-; incl. maaltijd € 62,50.
Locatie : Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Quote

Uitgaan nu.nl

21 juni 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching