Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Literatuur - Stap binnen in de wereld van het Park, een prachtig kijk- en zoekboek van de Rotterdamse architect en illustrator Magnus Weightman

Stap binnen in de betoverende wereld van 'Het Park', een prachtig kijk en zoekboek gecreëerd door de Rotterdamse architect en illustrator Magnus Weightman.
Het Park is een plek vol avontuur, leven en verhalen, maar ook een stukje vredig groen waar alle stadsbewoners samenkomen om van te genieten.

Ga mee met Lotje en help haar om haar vlugge hondje terug te vinden. Samen laten ze je alle hoeken van het Park zien, in de lente, de zomer, de herfst en in de winter. Volg ook de andere parkbezoekers, zoals Zocher en Zoë, en de hoveniers. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal. Er is veel te ontdekken in het Park!

Uit: 'Het Park' van Magnus Weightman

In de opvallende en gedetailleerde stijl van Magnus Weightman wordt elke prent een echte zoekplaat vol grapjes, details en herkenbare situaties. Er is zoveel op de prachtige platen te ontdekken en tegelijkertijd leren kinderen veel over de stadse leefomgeving. Geschikt voor jonge kinderen vanaf 3 jaar.

Op woensdag 24 april zal Said Kasmi, wethouder van Onderwijs, Cultuur en Evenementen het eerste exemplaar van Het Park in ontvangst nemen tijdens de boekpresentatie bij Dudok in het Park. Naast boek- en parkliefhebbers zijn kinderen in het bijzonder welkom om met een speurtocht door het Park op onderzoek te gaan naar de verhalen uit het boek.

Meer informatie

Afbeeldingen: © Magnus Weightman, 'Het Park: een kijk- en zoekboek', Uitgeverij Gottmer, 2024. 

Dit boek is mede tot stand gekomen door Stichting het Park in Rotterdam.

Magnus Weightman, Het Park | ISBN 9789025777791 | € 15,99 | gebonden | leeftijd: vanaf 3 jaar

Quote

Uitgaan nu.nl

29 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching