Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

© eighty8things | Maastricht Marketing - NLMagazine/Maastricht Evenementen - Laat je van 30 november t/m 31 december meevoeren door de twinkelende lichtjes, de knusse kerstmarkten en de hartverwarmende gezelligheid waar Maastrichtenaren voor zorgen. Creëer samen met je geliefden herinneringen voor altijd.

Magisch Maastricht weerspiegelt het magische gevoel dat je krijgt door de pracht van de stad in deze winterse periode. De stad fonkelt, de straten twinkelen en de lichtjes schitteren. Van de mooiste pleinen tot aan de gezellige doorgangen.. De stad krijgt een gouden randje tijdens Magisch Maastricht.

“ Beleef de betovering van Magisch Maastricht. Een stad vol winterse wonderen. ”
De magische routes, het winterevent op het Vrijthof, de variëteit aan (culturele) activiteiten en lokale ondernemers die je met open armen ontvangen, geniet van de mooiste kanten van de stad.

Aanvangstijden
30 november t/m 31 december 2023.
Kijk voor openingstijden, het uitgebreide aanbod van activiteiten, (kerst)concerten, voorstellingen en meer op de website. Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen
De toegang is gratis.

Bezoekersinformatie
Magisch Maastricht
Het historische centrum
6211 Maastricht
Meer informatie over Magisch Maastricht »

Quote

Uitgaan nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching