Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Muziek - Op woensdag 6 december ontvangt rocklegende Barry Hay in platenzaak Concerto het 5000e exemplaar van Radar Love 50 jaar , de biografie over de wereldhit van Golden Earring.

In Radar Love 50 jaar wordt de ontstaansgeschiedenis van deze grote internationale hit in kaart gebracht. Daarnaast doet het boek in tekst, beeld en geluid verslag van de vele manieren waarop de afgelopen vijftig jaar gebruik is gemaakt van het liedje in commercials, films, televisieseries en games, en ook als merknaam van talloze commerciële producten. Ook is er aandacht voor de ruim achthonderd coverversies die inmiddels zijn gemaakt.

Het boek, dat in samenwerking met de leden van Golden Earring tot stand is gekomen, verscheen afgelopen augustus en werd lovend ontvangen in de pers en op radio en televisie. Inmiddels is de vierde druk verschenen en is de grens van vijfduizend exemplaren bereikt. Op 6 december zal deze mijlpaal in Concerto worden gevierd in aanwezigheid van Barry Hay, die het 5000e exemplaar in ontvangst zal nemen en het boek zal signeren.

Signeersessie Barry Hay
Woensdag 6 december (17:00-18:00) - Concerto Recordstore, Utrechtsestraat 52-60, Amsterdam

Bron: Persportaal ANP

Quote

Uitgaan nu.nl

24 februari 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching