Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Met Vlaams-Nederlands duo ‘Grof Geschud’ - NLMagazine/Bodegraven Kunst & Cultuur VIDEO - Op donderdagavond 30 november komt Grof Geschud naar Bodegraven met hun try-out voorstelling ‘Kroost’. Het cabaret-duo werd als jongste ooit genomineerd voor de Neerlands hoop met hun debuut ‘Lijmen’.

Toen waren ze nog een koppel. Daarna ging het duo uit elkaar en maakten daar de bekroonde voorstelling ‘Broeden’ over. Nu komen Lander Severins, de romantische Belg, en Myrthe van Velden, de Hollandse nuchterheid zelve, met hun derde avondvullende voorstelling ‘Kroost’: poëtisch cabaret vol humor, muziek en ontroering.

Hierbij een trailer van hun vorige voorstelling:

KROOST
Vies, troebel, drabbig water. Het zit in hun oren, mond en krullen. En laat zij nou nét aan hevige smetvrees lijden. Bij hem staat het water tot aan zijn lippen: net nu hij zelf iets aan het opbouwen is, wordt er in zijn familie van alles afgebroken. Hoeveel familieweekenden moet je in een jaar bezoeken om een goede dochter te zijn? Waarom wordt Lander altijd verliefd op zeer intense vrouwen? Kan hij daar zijn vader op de een of andere manier de schuld van geven? Moet je jezelf wel willen reproduceren? En is Myrthe erfelijk belast of door eigen toedoen zo’n obsessieve dwangneuroot?

Als ex-geliefden slopen Lander en Myrthe moeiteloos de façade van elkaars gezin. Zoals u van hen gewend bent, laat Grof Geschud ook in deze voorstelling geen spaander van zichzelf en elkaar heel. Kom dus zeker kijken voor er niets meer van hen over is.

De try-out voorstelling ‘Kroost’ van Grof Geschud begint om 20.00 uur, kaarten kosten € 19,50 inclusief drankje. Ga voor meer info en reserveren van kaarten naar www.evertshuis.nl/category/cabaret

Praktische informatie
Grof Geschud – Kroost (try-out)
Donderdag 30 november
Cabaret
Aanvang 20:00 UUR
Entree € 19,50 incl. drankje
Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

 

Quote

Uitgaan nu.nl

24 februari 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching