Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven Boekenmarkt - Op zaterdag 18 november organiseert het Evertshuis de eerste Boreftse Boekenmarkt in de foyer van het Evertshuis. Er worden honderden boeken verkocht, thrillers, romans, kinderboeken, kookboeken en nog veel meer. Alles tegen spotprijzen: volwassen boeken € 1,- / kinderboeken € 0,50.

De opbrengst van de boekenmarkt gaat volledig naar het goede doel. In samenwerking met het Sociaal Team Bodegraven-Reeuwijk worden kinderen en hun families die door de financiële thuissituatie niet of nauwelijks naar theater kunnen komen, ondersteund met gratis kaartjes.

Het Evertshuis vindt het belangrijk dat alle kinderen op jonge leeftijd in aanraking komen met theater, dans en muziek. Zodat ze ervaren hoe leuk theater is en hoe het kan bijdragen aan hun persoonlijke, sociale en creatieve ontwikkeling. Theater spiegelt, daagt uit, verrast, maakt nieuwsgierig en nodigt uit om je in te leven in een ander.

Je kunt niet alleen je favoriete boeken voor een prikkie inslaan, maar ook gezellig koffie/thee komen drinken met wat lekkers erbij. De Boekenmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie via www.evertshuis.nl/boreftse-boekenmarkt

Praktische informatie
Boreftse boekenmarkt
Zaterdag 18 november

Evenement
10.00 tot 14.00 uur
Gratis toegang
Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

07 december 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching