Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven-Reeuwijk Kunst & Cultuur - – Zaterdag 2 september barst het theaterseizoen 23/24 echt los met een mooie mix van live optredens, trailers en andere voorproefjes tijdens de Preview Avond. Wethouder Elly de Vries opent het seizoen. Na afloop wordt er met elkaar geproost op het nieuwe programma. U bent van harte welkom!

Op het programma staan o.a. dans van Studio Forza, muziek door het Bodegraafs Vocaal Ensemble en het streekfestival. Lyan Verburg vertelt over de Jostiband. Leonie Meijer komt met muziek uit Nashville, er is cabaret van de Blauwe Vinkjes, Thjum Aarts en diverse leuke trailers.

Leonie Meijer
Vergezeld door een aantal topmuzikanten neemt zangers Leonie Meijer u mee naar Nashville. Naar de Grand Ole Opry House en het Blue Bird Café waar nog steeds avond aan avond muziekliefhebbers genieten van bekende en onbekende artiesten.

Blauwe Vinkjes
Het cabaret duo Blauwe Vinkjes bestaat uit theatermakers Kevin van den Berg en Manon Blaauw. Ze stonden in de finale van Cameretten 2021 en wonnen afgelopen jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Ze gooiden hoge ogen met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches.

Thjum Arts
Thjum speelt een stukje uit zijn cabaretvoorstelling ‘Tijdloos Genot‘. Hij is de anti-held, met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. “Een droogkomische performance”.

Na afloop gaat de jazzband Keep on Going nog even door in de foyer. Onder het genot van een drankje kunt u gezellig bijpraten en kaarten reserveren voor diverse mooie voorstellingen. Op zaterdag 2 september start de Preview Avond om 20.00 uur in de theaterzaal. De bar en onze theaterkassa zijn vanaf 19.00 uur open. Kaarten kosten € 10,00 inclusief een drankje en zijn te reserveren via www.evertshuis.nl

Praktische informatie
Preview avond
Zaterdag 2 september
Aanvang 20.00 uur
Entree 10,00 incl. drankje

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

19 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching