Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Het kunstzinnige festival voor Delft - NLMagazine Delft Evenementen, Muziek - Betreed de wereld van muziek, kunst en poëzie op het betoverende "Live aan de Kade" festival! Op 20 augustus 2023 komt het Kabeldistrict in Delft tot leven met een opwindende line-up van getalenteerde artiesten uit diverse muziekgenres.

Laat je meevoeren door de meeslepende klanken van scheurende gitaren en funky house plaatjes, terwijl je hart wordt veroverd door de onweerstaanbare melodieën. Met optredens van Haagse bands Heath en Chattermag.

Dit is niet zomaar een muziekfestival; het is een complete viering van kunst in al zijn prachtige vormen. Dompel jezelf onder in een visueel spektakel van kunstinstallaties die het terrein sieren. Laat je verwonderen door de creativiteit en de inspirerende verhalen die deze kunstwerken vertellen.

Voor de poëzieliefhebbers is er de magische "Spoken Word Bus", waar krachtige woorden je ziel zullen raken en je een diepgaand inzicht zullen geven in de menselijke ervaring. Stap in en laat je meevoeren door betoverende verhalen, verteld recht vanuit het hart.

En vergeet de smaakpapillen niet! Geniet van een heerlijke culinaire reis met een uitgebreide selectie aan lokale Delftse chef's die een scala aan smaken serveren, van hartige street foodklassiekers tot verrukkelijke zoete lekkernijen.

Mis deze unieke ervaring niet! Koop nu je kaarten voor "Live aan de Kade" en bereid je voor op een onvergetelijke dag vol verrassingen, plezier en betoverende momenten. Bezoek www.weartcreators.com voor het volledige programma. We zien je daar!

Bron: Musicon, Den Haag

Quote

Uitgaan nu.nl

05 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching