Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Filmstill Barbie : Warner Bros. Pictures - Onvergetelijke filmervaringen onder de sterrenhemel - NLMagazine/Amsterdam Evenementen, uitgaan - De 4e editie van het Cinetree's Forest Filmfestival vindt plaats op 12 & 13 augustus in het Amsterdamse Bostheater. Ook dit jaar staan de magische avonden in het teken van bijzondere filmverhalen gecombineerd met inleidingen en muziek onder de sterrenhemel. 

Op zaterdag 12 augustus opent het festival met Barbie, de betoverende nieuwste film van Greta Gerwig’s (Lady Bird, Little Women). Gerwig neemt de kijker mee in een rollercoaster van emoties terwijl Barbie worstelt met een existentiële crisis. Deze film met hypergestileerde beelden is een ware parel. Margot Robbie en Ryan Gosling schitteren in de hoofdrollen en slagen er in Barbie en haar entourage tot leven te brengen op een ongekende manier. 

Zondag 13 augustus staat Cinetree's Forest Filmfestival in het teken van het buitengewone universum van regisseur Wes Anderson en zijn fonkelnieuwe meesterwerk Asteroid City. Anderson neemt de kijker mee naar een futuristisch woestijnstadje uit de jaren '50, waar een kersverse weduwnaar en zijn vier kinderen deelnemen aan een sterrenkijk-conventie in het betoverende plaatselijke observatorium. Deze film is een visueel spektakel met messcherpe dialogen, kleurexplosies, verbluffende symmetrie en de onmiskenbare humor van grootmeester Wes Anderson. 

 

Quote

Uitgaan nu.nl

04 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching