21
Sat, Sep

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Goes Evenementen en uitgaan - Wandelen is gezond en dat doen we eigenlijk te weinig. Doe mee met dé Zomeravond Wandeling bij De Goese Golf.

Samen met een aantal échte Goese ondernemers is het initiatief ontstaan voor De Goese Zomeravond Wandeling. Een wandeling van 6,5 kilometer in een prachtige natuurgebied met mooie vergezichten. Normaliter is de golfbaan alleen toegankelijk voor golfende bezoekers maar daar komt nu verandering in!

Op de langste dag van het jaar, 21 juni 2023, is De Goese Zomeravond Wandeling van 19:00 - 22:00 .

Volgens de Nederlandse Norm Gezond Bewegen moeten we dagelijks een half uur matig intensief bewegen. Van heel rustig wandelen gaat je conditie niet heel erg vooruit, omdat je je hart en longen dan te weinig gebuikt. Wandel je echter in een stevig tempo waarbij je hartslag stijgt en je sneller gaat ademhalen, dan train je je conditie.

Kinderen en gezinnen
Voor de gezinnen met kinderen hebben wij ook een kortere route van 3,5 km. Op deze manier kunnen ook onze kleine vriendjes meedoen.

Moeilijk te been?
Ben je moeilijk te been maar wil je wel komen genieten van onze prachtige golfbaan. Dan is het mogelijk om met een echopper de baan in de gaan. U moet deze dan wel reserveren.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan De Goese Zomeravond Wandeling.

Bekijk de website voor meer informatie: https://goesegolf.nl/zomeravondwandeling 

Bron: Evenement van De Goese Golf en Innovate Personal Training

Quote

Uitgaan nu.nl

21 september 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching