Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Sittard - Het terras van de Vief Heringe in Sittard heeft de Voilà terras Award gewonnen en is uitgeroepen tot mooiste terras van Limburg 2023. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt door het glossy magazine Voilà, dat maandelijks bij de abonnees van De Limburger wordt bezorgd.

Op de tweede plek eindigde Maes21 in Baarlo. Eervolle vermeldingen waren er voor de Muldermolen in Schinnen en Tivoli in Valkenburg. De vakjury was unaniem in hun oordeel. In totaal deden bijna 100 horecazaken mee aan de uitverkiezing. Uiteindelijk selecteerde de jury 15 finalisten.

De Vief Heringe is volgens de jury prachtig gelegen aan de vijver in Sittard en heeft een groot terras met een vlotte bediening, een uitgebreide kaart. Wandelaars en fietsers zijn er meer dan welkom. Eigenaar Arthur Rooden zei blij verrast te zijn, maar benadrukte dat het vooral een teamprestatie is. „We doen met alle mensen - of ze nu op het terras werken of in de keuken – onze uiterste best om het de gasten naar hun zin te maken. Dat we nu deze award krijgen is een mooie waardering voor ons werk”, aldus de eigenaar.

Bron: Redactie Ondernemen in Limburg

Quote

Uitgaan nu.nl

22 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching