Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven-Reeuwijk Cultuur, Film - Zin in een filmavondje? Kom dan op vrijdag 31 maart naar het Evertshuis en beleef dit muzikale schouwspel. De hoofdrollen worden vertolkt door Austin Butler als Elvis en Tom Hanks als zijn manager Colonel Tom Parker.

Wees getuige van de oorsprong van een van de grootste muziekiconen ooit: Elvis Presley. De regie van deze film is in handen van Baz Luhrman o.a. bekend van films als Moulin Rouge, Romeo & Juliet en Australia.

De Volkskrant over Baz Luhrman: ‘Met zijn 159 minuten lange filmbiografie lijkt Luhrmann de mythe van Elvis niet te willen doorprikken, die mythe dient juist vergroot en wordt opgediend in uitbundig gestileerde, videoclipachtige scènes.’ Elvis schimmige manager Colonel Tom Parker, het alias van de in Breda opgegroeide en naar Amerika getrokken Andreas ‘Dries’ van Kuijk, neemt de rol van verteller op zich. De film was 8 keer genomineerd voor een Oscar in verschillende categorieën. Austin Butler won een Golden Globe en een BAFTA voor zijn prachtige vertolking van the King of Rock & Roll.

Elvis begint om 20.00 uur, tickets kosten € 10,00 inclusief drankje. Ga voor meer informatie of het reserveren van kaarten naar www.evertshuis.nl

Praktische informatie
Vrijdag 31 maart 2023
FILM ELVIS
Aanvang: 20.00 uur*
Entree: € 10,00 inclusief pauzedrankje
Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484
Deze film duurt inclusief pauze ongeveer 3 uur.

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

21 juni 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching