Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Den Haag Kunst & Cultuur - De laatste opera van Puccini is een prachtige vertoning vol dans en drama in een klassieke uitvoering van Andrei Serban.Aan het hof van prinses Turandot worden aanbidders die haar raadsels niet weten op te lossen, op brute wijze omgebracht. Maar als een mysterieuze prins een raadsel correct beantwoordt, heeft hij opeens alle macht in handen – en een glorieus geheim. Als het om leven of dood gaat, kan liefde dan alles overwinnen?

De partituur van Puccini zit vol muzikale juweeltjes (zoals de beroemde aria ‘Nessun dorma’), terwijl de productie van Andrei Serban gebruikmaakt van Chinese theatrale tradities om een kleur- en fantasierijk tableau van het oude Peking op te roepen. Antonio Pappano is de dirigent, Anna Pirozzi zingt de titelrol en Yonghoon Lee zingt Calaf.

Meer informatie
Cast: Anna Pirozzi, Yonghoon Lee, Masabane Cecilia Rangwanasha, Vitalij Kowaljow, Hansung Yoo, Aled Hall, Michael Gibson
Dirigent: Antonio Pappano
Regisseur: Andrei Serban
Tickets: € 17,50 (geen kortingen geldig)
Woensdag 22 maart, 20:15
Toon alle dataet m

Museon-Omniversum
In de avond beleef je in het grootbeeldfilmtheater live muziekvoorstellingen, planetariumshows, cinemafilms en livestreams van voorstellingen uit het Royal Opera House in Londen. Goed bereikbaar met OV en auto, fijn buiten de drukte van de stad. Kom langs voor een gezellige avond uit en laat je inspireren!

Deze specials staan binnenkort op het programma:
Recombination (fulldome fractal film van Julius Horsthuis, vanaf 6 april)
Coldplay Live at River Plate (gloednieuwe director's cut van de show, alléén op 19 & 23 april)

Museon-Omniversum
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag

Quote

Uitgaan nu.nl

30 mei 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching