Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Zeeland/Middelburg, Uitgaan, VIDEO - Zin in een stedentrip? Overweeg dan zeker een stedentrip in Zeeland! Met een indrukwekkende hoeveelheid aan monumentaal erfgoed, betoverende Middeleeuwse panden, hippe horeca en verrassende winkels zal jij je in Zeeland niet vervelen. Denk aan hoofdstad Middelburg, fashionstad Goes of plan een stedentrip in de badplaatsen in Zeeuws-Vlaanderen!

Stedentrip Middelburg
Niet voor niks wordt Middelburg het kleine Amsterdam van Zeeland genoemd. In Middelburg vind je de meeste monumenten van alle Zeeuwse steden. Denk aan de prachtige Abdij. Of de Oostkerk. De stad schittert met haar pittoreske straten, de levendige haven, statige herenhuizen en natuurlijk de hippe horeca en winkels. Of je nu van winkelen, musea, varen of van culinaire verrassingen houdt, Middelburg charmeert!

Bezoek het enige echte Sjakie's Chocolade museum, drink koffie in één van de beste boekhandels van Nederland, geniet van heerlijke wijn in 't Vliegendt Hert en proef culinaire hoogstandjes in één van de vele toprestaurants.

Quote

Uitgaan nu.nl

29 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching