Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Den Haag Kunst & Cultuur - Sinds 2009 organiseert Kunstmuseum Den Haag museumavonden voor alle inwoners van Den Haag. Na drie jaar kunnen we deze eindelijk weer opstarten. De komende maanden staan er zes Museumavonden gepland. Welkom alle inwoners van Den Haag!

Museumavonden in 2023
8 maart : Escamp
29 maart: Leidschenveen/Ypenburg
5 april: Loosduinen
17 mei: Haagse Hout en Laak
31 mei: Centrum
21 juni: Scheveningen en Segbroek

Wat is er te doen?
Het hele museum is open van 18.00 tot 20.30 uur en er zijn verschillende tentoonstellingen te zien. Laat u verrassen door Escher – Andere wereld, Mondriaan & De Stijl of Het Wonder van Delfts Blauw. Neem deel aan een rondleiding, luister naar een lezing of sluit aan bij een creatieve workshop. Zin om gewoon te genieten van het museum, een liveoptreden of iets te drinken? Dat kan ook. In de Tuinzaal kan iedereen de hele avond terecht voor koffie/thee, een drankje en wat lekkers. Het busvervoer, de toegang, alle activiteiten en de drankjes zijn gratis.

Welkom Escamp
Op woensdag 8 maart nodigt het Kustmuseum alle inwoners van Escamp uit voor een gezellig avondje kunst in het museum. Iedereen is welkom: mensen kunnen alleen, met buren, vrienden of familie komen. Vanuit de wijk vertrekken speciale bussen naar het museum (gratis).  

Gratis busvervoer vanuit Escamp
Mee met de bus? Meld je aan bij de opstappunt! Groepen groter dan 40 personen kunnen een eigen bus reserveren bij het museum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HEENà 17.30  uit de wijk

TERUGà 20.15 uit het museum

Opstappunten bussen

  • Buurt-en-kerkhuis Shalom  - Vrederustlaan 96

  • Wijkcentrum Bouwlust  - Eekhoornrade 215  

  • Buurtkamer de Luyk - Jan Luykenlaan 119  

  • HWP10- Heeswijkplein 10

  • Bibliotheek Moerwijk - Twickelstraat 120

  • Wijkcentrum Moerwijk - Aagje Dekenlaan 51  

  • Wijkcentrum Escampade/ Bibliotheek Bouwlust- Escamplaan 61F  

  • Bibliotheek Wateringse Veld - Laan van Wateringse Veld 468  

Museumavonden in 2023
De avonden worden voor en mét bewoners georganiseerd. Zijn er ideeën voor een muziekoptreden, dansoptreden of andere activiteit op deze avond vanuit de wijk? Laat het ons weten!

Het Kunstmuseum is altijd op zoek naar nieuwe vormen om de inwoners van Den Haag te verbinden met het Kunstmuseum. Ook werkt het museum samen met ambassadeurs. Klik hier voor meer informatie.

Wijkprogramma – workshops en lezingen
Het Kunstmuseum organiseert ook creatieve workshops of lezingen in de wijken, geheel verzorgd en begeleid door collega’s van het museum. Een mooi voorproefje op een museumbezoek. Data: op aanvraag.

Bakkie Kunst
Liever een keer overdag naar het museum, maar niet helemaal alleen? Kom dan naar Bakkie Kunst. Tijdens deze speciale koffieochtenden staat de koffie of thee gratis klaar in de Tuinzaal. Een gezellige en warme start van een museumbezoek. Mensen kunnen samen of alleen aansluiten. Ook kleine groepen zijn welkom, eventueel met verzorgd vervoer - laat dit dan van te voren weten.
Tijd: 10.15 – 11.00 uur
Data: Elke 1e dinsdag van de maand vanaf februari 2023 t/m september 2023.

LET OP! Data en tijden kunnen door omstandigheden veranderen, bekijk altijd de actuele data en tijden op deze website.

Voor meer informatie en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Quote

Uitgaan nu.nl

19 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching