Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NL Magazine – Cultuur & Uitgaan - Nadat Andrea Rafaella eind april haar debuutsingle ‘Ik Kom Eraan uitbracht, ‘heeft de jonge zangeres ook al haar nieuwe single ‘Cake’ uitgebracht. Voor het uitbrengen van haar tweede hit heeft zij een hele speciale dag gekozen: haar 15e verjaardag.

Voor de track ‘Cake’ is Andrea een samenwerking aangegaan met Goldenboy, ook wel bekend als Giniio van de populaire groep ValsBezig. Hij was ook verantwoordelijk voor de productie van ‘Ik Kom Eraan’, dat vorige week op nr. 1 stond in Suriname en waarvan de videoclip inmiddels meer dan 100.000 keer is bekeken.

“Omdat we in deze tijd onze verjaardag niet groots kunnen vieren, heb ik gekozen voor een feestelijke ‘birthday song’”, zo laat Andrea Rafaella weten. “Ik ben gegaan voor de titel ‘Cake’, aangezien het aansnijden van de taart (en het uitblazen van de kaarsjes en een wens doen) voor mij altijd het hoogtepunt is van een verjaardag.”
Andrea is opnieuw een samenwerking aangegaan met Giniio omdat dat de vorige keer zo goed beviel. “Het resultaat is een leuk, feestelijk nummer. Zie het als traktatie voor mijn fans. Dus ik hoop dat ze er net zo enthousiast over zijn als ik.”

Wil je meer weten?
Raadpleeg dan Spotify:
https://open.spotify.com/track/2k60L8pLoBszeyd4U6N4rB?si=0iraFBzfT2OzSp9_vt91Pw, ga naar
YouTube

of naar iTunes
https://music.apple.com/nl/album/cake-single/1515946685

Over Andrea Rafaella
Andrea Rafaella wist al op jonge leeftijd wat ze wilde bereiken. In 2015, toen ze 9 jaar oud was, begon ze met het maken van video’s. Op dat moment deelde ze de video’s alleen met haar familie. Twee jaar later, in 2017, begon ze met het uploaden van materiaal naar YouTube. Inmiddels heeft haar platform meer dan 900.000 weergaves.

Ondanks de veelbekeken vlogs, is de grootste passie van Andrea Rafaella het maken van muziek. Ze schrijft haar eigen nummers en werkte vorig jaar al samen met producer Frnkie. Dit jaar is de jonge creatieveling een samenwerking aangegaan met producer Goldenboy, ook wel bekend als Giniio van de populaire groep ValsBezig.

Quote

Uitgaan nu.nl

18 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching