Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NL Magazine Uitgaan - Het grootste erotische lifestyle evenement van Europa is terug! Met meer acts, meer attracties, meer erotiek en meer spanning dan ooit! Van 29 oktober tot en met 1 november beleef je de eerste XXL editie van de KamaSutrA beurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tickets scoor je nu tijdelijk exclusief via Ticketveiling.nl of Tripper.nl. De beschikbaarheid is beperkt en deze actie loopt maar kort. Wacht dus niet langer en bied mee!
 

De Kamasutra beurs is een begrip en vindt dit najaar plaats in de grootste vorm aller tijden. Deze XXL editie van het meest spraakmakende evenement in Nederland verbreekt alle records. Nergens vind je zoveel erotische attracties bij elkaar als tijdens de KamaSutrA beurs. Er is onder meer een Swingers Café, een erotisch doolhof, stripshows en zelfs een SM podium. Meer dan honderd stands en live optredens op het hoofdpodium maken de beleving compleet. Een formule die duizenden mensen trekt uit het hele land en zelfs vanuit België en Duitsland. De komende editie biedt volop erotisch vermaak voor zowel mannen, vrouwen als stellen. Beleef KamaSutrA zoals je dat nog nooit hebt gedaan en scoor nu je tickets via de exclusieve pre sale actie. Op = op!

Quote

Uitgaan nu.nl

18 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching