24
Wed, Jul

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Tilburg, Breda, Kunst & Cultuur, Stichting Parkinson - We zijn al heel ver met het project het “ParkinsonGrasveld". De laatste workshops zijn geboekt. Dan heb ik meer dan 300 grasfiguren.

Inmiddels zijn we bezig met een vergunning om het grasveld te plaatsen. Als alles goed gaat en we krijgen medewerking van alle betrokken instanties, komt het in hartje Tilburg te staan (centrum) en kan men er niet omheen. 
Waar? Dat is nog een verassing. Dat kan ik pas bekend maken als we definitief alle goedkeuringen binnen hebben.

We zijn al met het scenario bezig om de plaatsing zo optimaal mogelijk uit te voeren. Doordat alle grasfiguren een eigen vorm hebben, zoals: 

  • Wilde vormen,

  • Brave vormen, en

  • Zuinige vormen

moeten we ieder figuur met passen en meten in het veld plaatsen. Want door die diversiteit van vormen passen ze niet allemaal naast elkaar, maar worden ze bij elkaar passend gecomponeerd. Ook moeten ze veilig worden gemonteerd, zodat ieder grasfiguur definitief vast op zijn plek staat en niemand er één ‘stiekem onder zijn arm mee kan nemen.

Ja …nog veel werk, maar dan staat er ook iets. En heeft het niet alleen geld opgeleverd, maar ook bewustzijn over die afschuwelijke ziekte van Parkinson, waar ook steeds meer jonge mensen mee te maken krijgen.

We hopen u over enkele weken het super nieuws te melden over de locatie en datum van onthulling.

Al het werk dat verkocht wordt gaan de opbrengsten naar mijn “Stichting Parki”. Met andere woorden, na aanschaf geniet u van het werk en doneert gelijk aan het goede het doel van de stichting. Het mes snijd weer eens aan twee kanten.

Locatie: Bredaseweg 214 Tilburg, schuin tegenover de Watertoren Tilburg.

Quote

Uitgaan nu.nl

24 juli 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching