24
Wed, Jul

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Zuid Kennemerland - Op dinsdag 6 juni 2023 organiseert WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond in samenwerking met Nova College en ZKIJ Werkt Door het Werkfestival! We nodigen u van harte uit om deel te nemen.

Iedere dag lezen we het in de krant: de krapte op de arbeidsmarkt is groot en houdt voorlopig nog aan. Als werkgever weet u er ongetwijfeld alles van. Het is een uitdaging om geschikte kandidaten te behouden of juist naar uw bedrijf toe te trekken en intern verder op te leiden.

Juist in deze tijd waarin er veel banen zijn, maar een schaarste aan personeel, zien wij dat een divers en inclusief personeelsbeleid de oplossing kan zijn. Als WSP ondersteunen we u daar graag bij. Zo brengen we op het Werkfestival vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Het is geen traditionele banenmarkt, maar biedt een laagdrempelige en feestelijke manier om met werkzoekenden in contact te komen.

Programma

Ochtend     
09.15 – 09.30 uur            Inloop met koffie en thee
09.30 uur                          Opening door directeur Nova College.
09.35  uur                         Rob Wieleman – Communicatie-ondernemer

Interactieve opwarmer over de term ‘Inclusiviteit’
09.45  uur                         Laili Ishaqzai – Molano (Finalist Participatieprijs Werkgevers 2022)

Een interview over haar eigen carrière en de keuzes die zij heeft gemaakt bij de groei van haar eigen bedrijf.
10.05 uur                           Daisy Beelen – Nova College

‘Gelijke kansen door opleiden’
10.45 uur                           Pauze
11.00 uur                           Bas Turk – Tommy Tomato

Moneyball: Kijk naar motivatie en potentie. Stel een winnend team samen met mensen die elders minder kansen zouden krijgen.
11.20 uur                           Alex Sijm – Oud-circusdirecteur

Inspirerende lezing over veerkracht en creativiteit. Een krachtig verhaal over doorzetten en obstakels overwinnen.
12.00 uur                          Afsluiting en toelichting op het middagprogramma

Lunchpauze
12.30 – 13.30 uur            Lunch

Middag
13.30 – 16.30 uur          Ontmoeting werkgevers en werknemers

Tijdens het ochtendprogramma nodigen we u als werkgever uit om deel te nemen aan een inspirerend programma over inclusie. De informatie die u hier opdoet, kunt u vervolgens direct toepassen tijdens het middagprogramma waarin u werkzoekenden kunt ontmoeten. Als werkgever kunt u een plek reserveren, waar u uw bedrijf aan werkzoekenden kunt presenteren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om als bezoeker naar het middagprogramma te komen.

U bent welkom bij zowel het ochtendprogramma als het middagprogramma. Ook bieden we u graag de mogelijkheid een introducé van een ander bedrijf of organisatie mee te nemen.

Meld u aan!
Wilt u zich aanmelden? Dat kan tot en met 22 mei via het onderstaande formulier. Heeft u een vraag die u wilt stellen voordat u zich aanmeldt? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Quote

Uitgaan nu.nl

24 juli 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching