Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Zwolle Evenementen - Met een wandeling, een flinke dosis entertainment en een spetterend eindfeest het leven vieren en op die manier zoveel mogelijk geld bijeenbrengen voor baanbrekend kankeronderzoek. Dat is de opzet van de Walk & Dance to Fight Cancer, zondag 29 oktober in Zwolle.

Een primeur, want nog nooit eerder in Zwolle gehouden. Het is een bijzondere wandeluitdaging waarin je in je eigen stad met honderden andere wandelaars strijdt voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Mensen uit Zwolle en wijde regio worden uitgenodigd, zich nu in te schrijven.

Wandelen is niet alleen gezond, maar ook ontzettend leuk. Zeker in combinatie met muziek en entertainment. Zwollenaren en mensen uit de wijde regio worden uitgenodigd deel te nemen aan een route van ongeveer 25 kilometer rondom hun eigen stad. Er is ook een wandeling van 5 kilometer voor (ex-)patiënten, ouderen en kinderen. Het is een sponsorloop, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel.

 

De organisatie in Zwolle
De Walk & Dance to Fight Cancer is een landelijk initiatief van Stichting Fight Cancer en wordt dit jaar voor het eerst in Zwolle georganiseerd, door het Zwolse bedrijf Top of the Hill, dat ook achter vele andere evenementen en festivals in de stad Zwolle zit. Met een sterk productieteam en vele gulle sponsoren wordt deze maanden gewerkt aan een groots evenement en een spetterende finale. Festivalplatform Zwolle Unlimited heeft zich bereid verklaard, als media-partner te helpen, het evenement onder de aandacht van de Zwollenaren te brengen. Alle publiciteit door Zwollenaren en door de media in Zwolle wordt zeer op prijs gesteld. Alleen samen kunnen we een wereld dichterbij brengen waarin de dodelijke ziekte kanker geen hoofdrol meer speelt. 

Meelopen, hoe werkt dat?
Zwollenaren, maar ook mensen van buiten Zwolle, kunnen meedoen als vrienden- of familieteam, solo, of met een team collega's. Meld je aan voor de route van 25 kilometer of de korte van 5 kilometer. Voor je deelname probeer je natuurlijk zoveel mogelijk sponsors te werven. Het is de sport om als team zoveel mogelijk geld binnen te halen voor kankeronderzoek. Maar er wordt niet alleen gewándeld tijdens de Walk & Dance to Fight Cancer. Op meerdere locaties aan de route klinkt muziek. Er is onderweg entertainment en lekkers te verwachten. Met als klap op de vuurpijl een spetterend eindfeest in Theater de Spiegel met de Grote Karaoke Show. Daarvoor dienen kaartjes te worden gekocht, net als voor deelname aan het wandelevenement zelf. De inschrijving is geopend!

Starttijd: 12.30 uur - Finish tussen 17.00 en 19.00 uur - feest tot 21.00 uur
De wandelaars kunnen vanaf 12.30 uur starten. Tussen 17.00 en 19.00 uur finishen de wandelaars op het Spinhuisplein voor Theater de Spiegel, onder het genot van een drankje, hapje en muziek. Na het voltooien van de pittige wandeling is het tijd om een dansje te wagen om met elkaar het leven én de geleverde prestatie te vieren! Hoeveel zal er ingezameld zijn? Het eindfeest met de Grote Karaoke Show begint om 19.00 uur in theater De Spiegel. Dan zal ook het bijeengebrachte bedrag bekend worden gemaakt.

Informatie voor bedrijven
Geïnteresseerden die in een bedrijf werken of zelf een bedrijf runnen, kunnen de Walk & Dance to Fight Cancer ook gebruiken als inspirerende en belangrijke teambuilding activiteit door met collega's mee te wandelen voor het goede doel. Bedrijven kunnen ook sponsoren in de vorm van materialen en diensten, of ze kunnen een team van collega's afvaardigen als vrijwilligersteam om te helpen bij de eventorganisatie.
Daarvoor kan het bedrijf contact opnemen met de organisatie in Zwolle: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Quote

Uitgaan nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching