Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Vier op de tien Nederlanders krijgen in hun leven te maken met psychische problemen. Welke vormen van zorg en ondersteuning kunnen zij krijgen? Welke wetten regelen dit en wie betaalt wat? Dit en nog veel meer staat in het nieuwe boek ‘Zó werkt de geestelijke gezondheidszorg’.

Handig voor iedereen die in de geestelijke gezondheidszorg werkt of gaat werken, er beleid over maakt, of er in de privésfeer mee in aanraking komt.

Wat zijn veel voorkomende problemen waar de GGZ bij helpt? Waar krijgen mensen met psychische problemen zoal zorg en van wie? Wat is het verschil tussen een psycholoog, psychotherapeut of psychiater? En hoe ontwikkelen de uitgaven aan ggz zich? Het boek ‘Zó werkt de geestelijke gezondheidszorg’ geeft antwoorden op deze en nog veel meer vragen.

‘Zó werkt de geestelijke gezondheidszorg’ is een uitgave van ‘Platform Zó werkt de zorg’ en is gemaakt met zeventien partijen, waaronder Zorgverzekeraars Nederland. Het boek is vanaf 21 april verkrijgbaar in de (online) boekenwinkel, in drukwerk en als e-book.

Bron: GGZ en zn.nl

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden

Body & Fit