Het voetballeven van een balvirtuoos, Harry Walstra

NL Magazine Sport- Van kwajongen tot rolmodel en van Rotterdams straatschoffie tot wereldster. In deze biografie over Robin van Persie beschrijft auteur en voetballiefhebber Harry Walstra zijn indrukwekkende voetbalcarrière; van zijn (voetbal)jeugd in Kralingen en zijn hoogte- en dieptepunten tot zijn successen bij de grote internationale clubs. Robin van Persie is met 50 doelpunten Oranjes topscorer aller tijden.

Lees meer...

Terugblik op het eerste deel van het voetbalseizoen

NLMagazine Sport - De KNVB heeft een aantal zaken op een rijtje gezet met informatie over het begin van het voetbalseizoen eind augustus 2018 tot aan de winterstop eind december 2018. Een paar leuke statistieken laten zien dat er weer aardig is gescoord in de 1e helft van het voetbalseizoen. Op de Nederlandse velden werden maar liefst 381.815 officiële wedstrijden gespeeld en werden er 2.932.638 doelpunten gemaakt.

Lees meer...

023 Zandvoort Sport - Minister Bruno Bruins van (Sport) heeft geen zin om mee te betalen aan de totstandkoming van de Formule 1 races in Zandvoort. Het Circuit Zandvoort heeft bij de minister  een subsidieaanvraag ingediend voor een jaarlijkse bijdrage van € 5 miljoen, maar de minister voelt daar helemaal niets voor.

Lees meer...

Meer artikelen...

Body & Fit

Quote

Sport nu.nl

26 maart 2019

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

D Reizen

Center Parcs

Aanbevolen artikelen