Politiek & Maatschappij
Typography

NLMagazine Maatschappij - Inmiddels wordt de epidemie van de ziekte van Lyme, want daar praten we over, bijna routinematig verkeerd gediagnosticeerd..! Van M.E. tot MS, tot aan hypochondrie. Volgens onderzoekers van The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn ziekten zoals miltvuur, tularemie, cholera, lyme, woestijnvalkoorts en andere parasitaire en schimmelziekten ‘potentiële bioterroristische agentia’.

Voor het eerst erkent een Amerikaanse overheidsinstantie dus dat de ziekte van Lyme een biologisch oorlogsmiddel is. Dit is de reden dat honderdduizenden mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld met verkeerde diagnoses zijn opgezadeld. Of dat deze aandoening, de ziekte van Lyme (h)erkend werd, maar dat hen is verteld dat het een ‘gemakkelijk te behandelen’ ziekte is.

Simpel even drie weken antibiotica, om vervolgens te horen te krijgen, dat ze maar naar een andere arts moesten, wanneer symptomen zich na ‘de behandeling’ voordeden.In Groot-Brittannië wordt het bestaan van de epidemie nog steeds volledig ontkend, en wordt er vrijwel geen enkele poging gedaan om het publiek te waarschuwen of voor te lichten over de gevaren van teken, die de bacteriën Borrelia burgdorferi dragen.

Oorlogswapen..
De Borrelia genus is minstens al tijdens de Tweede Wereldoorlog het onderwerp geweest van experimenten met biologische oorlogsvoering, toen de beruchte Japanse Eenheid 731, die martelde en experimenteerde op levende gevangenen, deze bacterie bestudeerde. De realiteit is dat de ziekte van Lyme een slopende ziekte is. Een voor velen een chronische, afschuwelijke, invaliderende ziekte, die verlammende vermoeidheid, constante pijn, geheugenverlies, mogelijke verlamming, psychose, blindheid en zelfs de dood veroorzaakt. Kijk naar het plaatje in dit artikel.

Het was voor de uitvinders van ‘biologische wapens’ een ideale stof voor oorlogsvoering, omdat Lyme de opsporing op routinetests ontwijkt, een enorme waaier van verschillende presentaties heeft, en daarnaast nog een van alles kan nabootsen.. Van ADHD tot MS (multiple sclerose), en van handworteltunnelsyndroom tot aan reumatoïde artritis, chronisch moeheidssyndroom (M.E.) en schizofrenie kan nabootsen. Vijandig medisch personeel zou dus nooit weten wat hen had getroffen, NOOIT dat slechts ÉÉn ziekte hun bevolking had getroffen, in plaats van een onverklaarbare plotselinge stijging van tientallen bekende aandoeningen zoals hiervoor genoemd.

Artsen en medische wetenschappers onder druk...
Eerlijke artsen en wetenschappers die de ziekte van Lyme volgens ethische principes probeerden te behandelen of te onderzoeken, zijn op vreselijke wijze vervolgd door door de overheid gesteunde militaire-‘veiligheids’organisaties in de VS, Europa en elders. Veel specialisten in de VS werden bedreigd met het verlies van hun vergunning of kregen anonieme, valse beschuldigingen aan hun broek, die zelfs naar de medische tuchtraad werden gestuurd. Claims die hen boeide in bergen papierwerk en overlaadde met juridische kosten … Sommigen werden gedwongen de geneeskunde te verlaten of zelfs tot zelfmoord gedreven..!

In plaats daarvan werden medische desinformatie-agenten, waarvan de meesten een achtergrond hebben in militaire/biowarfare-eenheden, zoals Dr. Allen Steere, Mark Klempner, Philip Baker, Edward McSweegan, David Dennis, Alan Barbour etc. in staat gesteld topposities in te nemen in het Lyme-onderzoek, binnen de CDC, NIH etc. Van hier uit, verstrekten ze valse informatie, waarmee zij de ware ernst en het chronische karakter van de ziekte verhulden, en onnoemelijke aantallen tot een levende hel veroordeelden.

Voor het volledige verhaal lees je het artikel van de hand van Hugo van der Zee, door op de grote illustratie te klikken hieronder. Helpt alstublieft patiënten van Lyme door het bekend maken van dit schandaal, dat massaal zoveel leed heeft veroorzaakt en zal blijven veroorzaken.

Auteur: Hugo van der Zee
Bron: Eerder gepubliceerd door uitgever WantToKnow.nl/be, Guido Jonkers

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching