Politiek & Maatschappij
Typography

NLMagazine Maatschappij - Slachtoffers #MeToo krijgen 175 gratis tickets voor première theatershow ‘Schaamteloos Open!’ Lisa Staal roept alle vrouwen (en mannen) op voor de nieuwe Seksuele Revolutie. Op vrijdag 11 februari is de première van haar theatershow ‘Schaamteloos Open!’ in de Van Houtenkerk in Weesp. Dit is de aftrap van haar tournee.

Ook op zaterdag 12 en zondag 13 februari is ‘Schaamteloos Open!’ te zien in Weesp. De show is inspirerend en leerzaam voor alle vrouwen wereldwijd en zeker voor slachtoffers van #MeToo. Staal is al jarenlang de autoriteit op het gebied van liefde, relaties, seks, seksuele weerbaarheid en #MeToo. Staal: “Vanaf de dag dat ik geboren ben, heb ik mij voorbereid op deze dag. Het begin van een liefdevollere wereld!”

Gratis ticket slachtoffers #MeToo
De première van ‘Schaamteloos Open!’ is door de recent opengetrokken beerput rond The Voice speciaal gericht op de slachtoffers van #MeToo. Zij kunnen zich aanmelden voor een gratis ticket voor de theatershow. Daaronder valt ook ‘mild’ seksueel grensoverschrijdend gedrag, zoals uitschelden voor hoer en bijvoorbeeld billenglijders en billenknijpers. Aanmelden kan via het contactformulier op de site van Staal of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

‘Schaamteloos Open!’ is gericht op #womenonly en gaat over opvoeding, liefde, relaties, seks, #MeToo en seksuele weerbaarheid. De show zorgt voor bewustwording en inspireert vrouwen om meer voor zichzelf op te komen en met hun eigen persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Zo kunnen zij de regisseur worden van hun eigen leven! En… een gelukkig (liefdes)leven gaan leiden.

Première met BN’ers
Tijdens de première op vrijdag 11 februari 2022 zal een groep BN’ers aanwezig zijn. Fotograaf Govert de Roos, Yvonne Kroonenberg, Toni Peroni, Bram Bakker, Patricia Steur, Jessica Mendels, Mick Boskamp en diverse andere BN’ers zullen de première bijwonen.

Pers over Schaamteloos Open!
‘Geweldig! Lisa was ongelooflijk kwetsbaar en tegelijkertijd superkrachtig! Taboedoorbrekend! Schaamteloos, hilarisch, herkenbaar en 100% Lisa. Aanrader!’" (Marion van Es, journalist Telegraaf, Vrouw & Vriendin);

Regisseur Hans Melissen (Villa Felderhof):‘Lisa, jouw verhaal moet de wereld rond! Iedereen moet jouw verhaal horen! ‘Schaamteloos Open! wordt een waanzinnige hit! Full Prof, Top Entertainer! Maar er moet ook een show voor mannen komen: een #menonly want die kunnen pas echt wat leren! En die is er ook al!’

Oud-directeur basisschool ‘De Achtsprong’ Amsterdam: ‘Lisa, de meisjes in Nederland hebben jouw hulp nodig! Dank wat je voor onze meisjes hebt gedaan! Ga door, want ik kan het niet meer. Ik stap op vanwege de tegenwerking van de gemeente en Veilig Thuis die van alles in de doofpot stoppen.’

Over Lisa Staal
Lisa Staal is een inspirator, theatermaker, auteur, gastdocent, coach/trainer en de autoriteit op het gebied van liefde, relaties, seks, seksuele weerbaarheid en #MeToo. Staal roept alle vrouwen (en mannen) op voor de nieuwe seksuele revolutie! Time is NOW! Meer informatie: www.lisastaal.nl en www.finelabel.nl.

Zij heeft zelf ook te veel te maken gehad met #MeToo. BN’ers, een tv-regisseur van de Mol (aanranding), een niet zo bekende Caribische zanger, enkele Gooische rijke machtige zakenmannen en een groepje onbekenden pleegden seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksuele intimidatie.

Staal was jarenlang (vanaf 2013) gastdocent in het onderwijs van basisschool tot VMBO, ROC en Universiteiten. Ze gaf les in liefde, seks en seksuele weerbaarheid met als doel: het verspreiden van bewustwording, liefde en respect. Lisa’s inzet voor de kwetsbare meiden in Nederland (Stichting Girl Project) werd beloond met de ‘Tineke Trofee 2020’ van ‘Omroep Max’.

Missie Lisa: De nieuwe LIEFDEVOLLE Seksuele Revolutie leiden! Verspreiden van Liefde & Bewustwording.
Via haar theatershow ‘Schaamteloos Open!’ zal Lisa liefde en bewustwording verspreiden. Doelgroep ‘Schaamteloos Open!’: alle vrouwen vanaf 18 tot en met 80 jaar.
Lisa: ‘#MeToo begint op de basisschool! We leven in een ‘zieke maatschappij’! Dit is een wereldwijd probleem. Ik hoorde 7 jaar lang ernstige #MeToo verhalen.’
Lisa: ‘Persoonlijke ontwikkeling hoort bij het leven, net als (gezond) eten en drinken! Wie zichzelf niet ontwikkelt en onbewust blijft voortleven, zal nooit het innerlijke geluk bereiken.’

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching