Opleiding & Wetenschap/Techniek
Typography

NLMagazine Wetenschap Astronomie mie & Astrologie - We stevenen af op een unieke gebeurtenis. Op 21 december a.s., op de dag van de ‘Wintersolstice’, staan de reuzenplaneten Saturnus en Jupiter, vanuit het aards perspectief, in een bijzondere en zeldzame uitlijning, die ‘The Great Conjunction’ ofwel de ‘Grote Conjunctie’ als benaming heeft gekregen; Aarde, Saturnus en Jupiter in één lijn….

Een unieke gebeurtenis in zowel de astronomie alsook in de astrologie. Dit proces is al een tijdje aan de gang en bereikt op 21 december zijn hoogtepunt. Beide reuzenplaneten hebben een enorme invloed op het energetische ‘spel’ in ons zonnestelsel en dus ook op onze levens. Immers, in dit opzicht zijn wij als mensen energetisch en materieel onderdeel van de aarde en daarmee eveneens ‘overgeleverd’ aan dit fenomeen.

Voor vele astrologen is deze conjunctie een teken van onheil. Een grote groep anderen daarentegen zijn van mening dat dit het begin is van een wereldwijde verandering, waarbij het ‘het oude’ plaatsmaakt voor ‘het nieuwe’; een alteratie waarbij nieuwe energie de deuren opent naar uitvindingen, nieuwe denkpatronen en waarin de totale mensheid (in de ruimste zin van het woord), in een nieuwe wereld een nieuwe weg gaat bewandelen en zorgt voor vooruitgang en voortbeweging.  

Wilt u meer weten?
Staat 21 december inderdaad aan de basis van grootschalige veranderingen? Moeten we ons ergens aan vasthouden? Wat kunnen we loslaten? Allemaal interessante vragen die allen leiden tot interessante meningen. Meer weten? Raadpleeg over dit interessante fenomeen? Lees dan het boeiende en uitgebreide artikel van  Hugo van der Zee en beoordeel zelf of dit speciale fenomeen u raakt of zal gaan raken. U vindt zijn artikel op website  

https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/ontmoeting-met-saturnus-jupiter/

 

Quote

Tech nu.nl

24 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue