Economie & Duurzaamheid
Typography

NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Het Amersfoortse bedrijf GetJobsDone is geselecteerd voor de ‘25 onder 25’, de lijst van 25 bedrijven die worden gerund door ondernemers jonger dan 25 jaar. De lijst is een initiatief van toonaangevend ondernemersplatform MT/Sprout met als doel de meest veelbelovende jonge ondernemers een podium te bieden. GetJobsDone is een platform dat studenten en bedrijven bij elkaar brengt.

De ondernemers achter GetJobsDone, Joost Hopman (23) en Jacky Fakkeldij (21), zijn blij verrast met de benoeming. “Het is een eer om genomineerd te zijn, vooral omdat we een jonge startup zijn en in nog geen jaar tijd een platform hebben neergezet waar 1.200 studenten zich bij hebben aangesloten.”, zegt Hopman.

Van zoektocht naar bijbaan tot platform met opdrachten
Het idee voor het platform GetJobsDone ontstond toen Hopman tijdens zijn studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam wat wilde bijverdienen én werkervaring wilde opdoen in zijn studierichting. Op het platform kunnen studenten opdrachten vinden die bij hun studierichting passen, zonder dat zij vast komen te zitten aan allemaal contractuele verplichtingen of een groot aantal verplichte werkuren per week. Bedrijven kunnen kiezen om werk uit te besteden aan een student. De studenten zijn via GetJobsDone in te huren voor een zelf bepaalde fixed fee per opdracht, die via het platform wordt overgeboekt als bijverdienste. Het bedrijf en de student kunnen zelf kiezen waar de opdracht wordt uitgevoerd.

MT/Sprout kiest veelbelovende ondernemers
MT/Sprout heeft GetJobsDone dus op de lijst gezet van ‘de meest veelbelovende ondernemers van Nederland onder de 25’. Het vaktijdschrift voor ondernemers selecteert op ondernemers die jong zijn, barsten van de energie en het talent. Het is de vijftiende keer dat ondernemende talenten een podium krijgen. Deze zomer worden de winnaars van diverse prijzen uitgeroepen en wordt bekend of GetJobsDone ook de publieksprijs en/of juryprijs in ontvangst neemt. Deze week is er de mogelijkheid om een stem op de startup uit te brengen via het platform van MT/Sprout.

Jennifer Delano

 

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

19 januari 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue