De provincie hanteert koop-pacht-aanpak

NL Magazine Economie & Duurzaamheid - De provincie koopt voor € 30 miljoen aan landbouwgrond aan en verpacht die vervolgens terug aan de boeren. Dit stelt die boeren in staat om extra grond aan te kopen waarmee zij kunnen omschakelen naar een natuurinclusieve bedrijfsvoering. Deze stimulering van natuurinclusief boeren maakt onderdeel uit van het pakket aan ondersteunende maatregelen voor de transitie veehouderij.

Lees meer...

NLMagazine Economie/Maatschappij - Er bestaat een grote kans dat u dit artikel leest op uw smartphone en niet meer op uw tablet of PC. Kijk om u heen, in de trein, in de metro of op het schoolplein, overal wordt de smartphone gebruikt. Eind 2019 waren er wereldwijd meer dan 3,3 miljard smartphone gebruikers en dat aantal groeit gestaag verder. Kortom, de smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven.

Lees meer...

NLMagazine Maatschappij/Economie – ‘Niets is veranderlijker dan een mens’, luidt een bekend gezegde en dat is net zo makkelijk toepasbaar op onze economie. Een economie die beïnvloed wordt door miljarden kleine en grote variabelen en zonder dat u zich daar echt bewust van bent, maakt u daar deel van uit. Immers, dagelijkse boodschappen, het vullen van uw benzinetank of de aanschaf van nieuw meubilair beïnvloeden allemaal het grote economische geheel, een globaal, economisch geheel dat in 2018 optelde tot een duizelingwekkend bedrag van meer dan $86 duizend miljard.

Lees meer...

Meer artikelen...

Quote

Greenchoice

Economie nu.nl

29 februari 2020

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Mediamarkt

Toms duurzame mode

Aanbevolen artikelen