NL Magazine Economie - Vanaf deze week breidt e-deelscooterconcept felyx de diensten uit in Rotterdam en Amsterdam. Nog voor de kerst rijden er 663 elektrische deelscooters in de Maasstad. Dat zijn er 363 meer dan er in het eerste jaar te reserveren waren. Daarnaast wordt de volledige scootervloot in Amsterdam vervangen. De huidige modellen met blauw kenteken worden vervangen door nieuwe en snellere exemplaren met een snelheid van 45km/h. Ook de actieradius is met 80 kilometer groter.

Lees meer...

NL Magazine Maatschappij/duurzaamheid - Het kabinet is weer lekker bezig. In het kader van energie en alles wat daar direct of indirect mee te maken heeft, worden er met ingang van 2020 weer veranderingen toegepast; de belasting op gas wordt aanmerkelijk duurder. Maar zoals altijd komt het kabinet de bevolking weer tegemoet en compenseert de bevolking met een daling van de belasting op Electra. Wat fijn dat men in Den Haag zo met de belastingbetaler meedenkt en rekening houdt.

Lees meer...

NLMagazine Economie -  Steeds meer bedrijven besluiten hun activiteiten stop te zetten. Dat zet een rem op de groei van de Nederlandse bedrijvigheid. In totaal zijn in juli, augustus en september 26.151 bedrijven opgeheven, een toename van 42 procent ten opzichte van het derde kwartaal van 2018. Dankzij 14,6 procent meer starters is de bedrijfspopulatie in het derde kwartaal alsnog gegroeid. Deze netto-groei is nagenoeg even groot als een jaar eerder. Dat blijkt uit de nieuwste Kwartaalmonitor van bedrijfsinformatiespecialist Graydon. In het derde kwartaal van 2019 kwamen er in totaal 33.953 bedrijfsentiteiten bij.

Lees meer...

NLMagazine Economie - Uit onderzoek van de Reputatiefabriek blijkt dat 86% van de consumenten aangeeft dat het personaliseren van advertenties impact heeft op hun online aankoop. Bovendien zegt 78% van de klanten terug te keren naar een website als zij gepersonaliseerde acties aanbieden. Aan dit onderzoek hebben 1028 respondenten deelgenomen.

Lees meer...

Meer artikelen...

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

09 december 2019

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Mediamarkt

Toms duurzame mode

Aanbevolen artikelen