Deel 1 uit de serie ‘De Verbinding’

Deel 2: klik hier Onderwijs

Inleiding

Dit stuk is inleidend voor een serie die ik wil schrijven. Met de dag groeit mijn verbazing, soms verbijstering, over de stand van zaken in de huidige mensheid en de houdbaarheid van onze planeet, Gea. Dit fenomeen houdt mij al geruime tijd bezig; echter door de Covid-19 of Coronacrisis is alles in een stroomversnelling geraakt. De toestand in de wereld lijkt op een explosie van een tijdbom, met de crisis als ontsteking.

Lees meer...

Deel 2 van de reeks 'De Verbinding'

Deel 1 klik hier

Inleiding

NL Magazine Dossier De Verbinding - We schrijven vandaag 8 februari 2021. De dag dat de basisscholen, na de tweede corona- lockdown sinds het uitbreken van de pandemie, weer opengaan voor de leerlingen. Enkele blijven nog gesloten in verband met het ingevallen winterweer. Je hoort de samenleving bijna zuchten van verlichting. Thuiswerken en je kinderen verplicht thuis hebben schijnt geen sinecure te zijn. Begrijpelijk.

Lees meer...

Inleiding
NL Magazine De Verbinding - De indruk ontstaat zo langzamerhand dat de journalistieke instituten zijn verworden tot doorgeefluik van de overheid, in plaats van die mensen, die ook wel bestuurders worden genoemd, eens doortastend op de pijnbank te leggen, te roosteren en vooral; te ontmaskeren. Wat is hun achterliggende agenda? Waarom neem je de beslissingen die je neemt? Wat is de rode draad achter het verhaal?

Lees meer...

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here

Coolblue