Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven-Reeuwijk – Kunst & Cultuur - Een swingende show met de aanstekelijke nummers van The Everly Brothers. Dat is waar het goedlachse duo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert met hun tribute act ForEverly Brothers garant voor staan. Op zaterdag 3 juni staan ze in het Evertshuis.

Tijdens hun performance, waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar, spat het plezier van het podium. Met hun tribute act laten de mannen de legende van The Everly Brothers voortduren. Met veel respect naar de Everly Brothers vinden zij het een eer om hun repertoire actueel te houden en een nieuwe generatie kennis te laten maken met deze muziek. In 2020 werden zij als ForEverly Brothers de trotse winnaars van de RTL4 show ‘All Together Now’.

Vanaf 2023 treden zij op met een echte live band, en wat voor een! Zij hebben gespeeld met o.a. Danny Vera, Ilse de Lange, Hazes senior, Kayak, Hind, Rachel Kramer en vele ja vele andere nationale en internationale artiesten.

Laat u verrassen en ‘let’s take a trip down memory lane!’
Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl
Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie
ZATERDAG 3 JUNI 2023
FOREVERLY BROTHERS
GENRE: MUZIEK
AANVANG: 20.00 uur
ENTREE: € 23,00 inclusief drankje

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

22 september 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching