Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

0172 Bodegraven-Reeuwijk Evenementen, Dans - Het Evertshuis is op zoek naar lokaal danstalent voor een rol in de prachtige dansvoorstelling DICTATORSHIP OF LOVE. Deze workshop wordt gegeven door dansprofessional Sandra Kramerová.

Binnenkort komt de indrukwekkende dansvoorstelling ‘DICTATORSHIP OF LOVE’ van Sandra Kramerová en productiehuis THEATER DE GENERATOR naar Bodegraven. Lokale dansliefhebbers spelen hierin een belangrijke gastrol, mag zowel met als zonder ervaring. Het gaat alleen om vrouwen vanwege de thematiek van de voorstelling.

De voorstelling is op donderdag 16 februari om 20.00 uur in het Evertshuis, met op woensdagavond 15 februari van 18.00 uur tot 22.00 uur een gratis workshop door Sandra Kramerová zelf. Het Evertshuis is op zoek naar zo’n 8 tot 20 dansers. De minimumleeftijd is 15 jaar. Het is intens, twee avonden achter elkaar, maar wel een hele gave ervaring!

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag vóór 10 februari. Het gaat op volgorde van inschrijving.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie
15 februari workshop/16 februari voorstelling
Workshop ‘Dictatorship of love’
Genre: dans
Aanvang: 18.00 uur – 22.00 uur
Entree: gratis

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

29 maart 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching