Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazines Cultuur, Film - More Than Ever is geselecteerd voor de sectie Un Certain Regard van Festival de Cannes 2022. Vicky Krieps, Bjørn Floberg en Gaspard Ulliel in zijn laatste filmrol zijn de hoofdrolspelers in de speelfilm van Emily Atef (3 Days in Quiberon). Voor interviews in Cannes kunt u contact opnemen met Trix van Alphen, tel: 020 612 7000, e: trix@publicy.nl.

More Than Ever (Plus que jamais) is de vierde speelfilm van Imagine Filmdistributie die op het 75ste Festival de Cannes in wereldpremière gaat. Eerder werd bekend dat Tchaikovsky’s Wife van Kirill Serebrennikov in de hoofdcompetitie draait en Godland van Hlynur Pálmason en All the People I’ll Never Be van Davy Chou zijn geselecteerd voor Un Certain Regard.

MORE THAN EVER
Hélène, een 33-jarige Parisienne, is al jaren gelukkig getrouwd met Matthieu. Maar wanneer bij haar een zeldzame longziekte wordt geconstateerd staat hun leven op de kop. Op zoek naar antwoorden stuit Hélène op een Noorse blogger die ernstig ziek is en zijn situatie eerlijk en met humor beschrijft. Aangetrokken door zijn verhaal en de prachtige Noorse natuur besluit Hélène om hem op te zoeken.

Vicky Krieps (Phantom Thread), Bjørn Floberg (Kingsman: The Secret Service) en Gaspard Ulliel (Juste la fin du monde) spelen de hoofdrollen in More Than Ever van Emily Atef, de regisseur van het veelbekroonde 3 Days in Quiberon. Voor acteur en fotomodel Gaspard Ulliel, die in januari overleed na een ski-ongeval, was het zijn laatste filmrol.

Bron: The Publicity Company

Quote

Uitgaan nu.nl

29 maart 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching