Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NL Magazine Kunst & Cultuur - Omniversum is trots dat het de wereldpremière heeft van BBC Earth’s Antarctica.

De grootbeeldfilm met unieke, adembenemende beelden van het mysterieuze continent draait vanaf 8 oktober minimaal een halfjaar in het Haagse filmtheater. Omniversum viert de wereldpremière met een feestelijk weekend op 10 en 11 oktober. De film draait dan doorlopend en er zijn tal van leuke activiteiten voor jong en oud.

Om te vieren dat Omniversum de wereldpremière heeft van BBC Earth’s Antarctica, staat het hele weekend van 10 en 11 oktober in het teken van deze wonderschone grootbeeldfilm. Zo draait de film dan doorlopend van 10.00 tot 19.00 uur en zijn er tal van leuke activiteiten in het filmtheater zoals een gratis pinguïn- of zeehondenposter voor alle kinderen, een gratis doe-vel met Antarcticaweetjes en -opdrachten, een pinguïnmascotte om mee te dansen, een snapchatfilter waarmee je Antarcticaselfies kunt maken, er zijn pinguïnijsjes en andere speciale Antarcticaversnaperingen en tot slot wordt elk uur een bezoeker verrast met een duurzame pinguïn- of zeehondenknuffel van het Wereld Natuur Fonds.

 

De Film Antarctica
Antarctica is een mysterieus continent met talrijke wonderlijke wezens. Met de nieuwste technieken dook BBC Earth onder het twee meter dikke ijs voor adembenemende beelden van dansende kwallen, duizenden zeesterren en flamboyante naaktslakken. Er gebeurt van alles op Antarctica en de omliggende eilanden; zware zeeolifanten verdedigen hun harems, koddige pinguïns zoeken tussen miljoenen soortgenoten hun jong en zeeluipaarden laten hun indrukwekkende jachttechnieken zien. Je kijkt je ogen uit bij deze unieke, wonderschone grootbeeldfilm op het 840 m² grote koepelscherm.

Antarctica en de Zuidelijke Oceaan spelen een cruciale rol voor de hele planeet. Ze reguleren oceaanstromingen en zeespiegels en de dieren nemen grote hoeveelheden CO2 op. Klimaatverandering heeft echter een desastreuze invloed. Dit ongerepte land van sneeuw en ijs warmt snel op. Wereldwijde samenwerking is nodig om Antarctica te beschermen en de gezondheid van de Aarde te waarborgen.

 

Meer informatie
De verteller bij de Nederlandse versie is acteur Fedja van Huêt, bekend van vele theaterrollen en speelfilms en series zoals Soof, Bloed, zweet & tranen, Karakter, Overspel en Penoza.
Voor vast een interessante trailer, gaat u naar https://youtu.be/fd1FglQho3g
Website: https://www.omniversum.nl/nl

Locatie Omniversum: President Kennedylaan 5 Den Haag. Website

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

22 oktober 2020

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen